Владо Јаневски ( Vlado Janevski )

• Креатор на темата Креатор на темата Evaaa11
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е верно дека бил пушач од тоа што се зборува, збореше кај едно гостување кај Жаре дека вежба во теретана, и гледа да води здрав живот. Не ни изгледа(ше) како да има 66 години, што е реткост.

Инаку Владо дипломирал англиски јазик и книжевност, и покрај англиски, говорел и германски, италијански и руски јазик.

Сега наидов баш на едно видео во кое говори перфектен англиски. На видеото исто така кажува дека живеел во Москва (тоа не ми беше познато).

Може па имал и некаква компликација, пневмонија, белодробна тромбемболија и сл.
Не ми умираат пациенти на 66 години кои до пред 3 месеци биле на нога од пневмонија а уште помалку од белодробна емболија. Тешко ми е да замислам тоа во ова во 2026

Не ми умираат пациенти на 66 години кои до пред 3 месеци биле на нога од пневмонија а уште помалку од белодробна емболија. Тешко ми е да замислам тоа во ова во 2026
Ништо не ми е тешко да замислам, се сум видела. Мислам дека сме офтопик, ако ти се дискутира медицина постојат други теми и начини на комуникација.

Сите медиуми рекоа дека е тоа, така да грешка некоја си.

Еве Фросина Фро пишала дека го посетила во болница. Значи си имал мака..

Стварно збори одличен Англиски, ама малку бе препотентен во интервјуто. Сум бил во Ирска, сакам да успеам во Русија. Ова за мене е само еден обичен фестивал, ама за Македонија е светско чудо. Аман бе. Како секоја година да идел претходно на Евровизија.

Пред 3 месеца пееше на златна буба мара без видливи знаци на напреден карцином, толку брзо од Ca pulmonalis не се умира како и да е.
3 месеци некогаш се и многу за такви карциноми, посебно одредени типови. Можеби да е од било што, не само од повторен карцином. Една од двете најголеми причини за смртност во светот е и кардиоваскуларните состојби.

Али темата е веројатно за неговиот придонес во музиката и сеќавања, неговиот живот, малку е греота да анализираме од што. Отиде и нема назад.

3 месеци некогаш се и многу за такви карциноми, посебно одредени типови. Можеби да е од било што, не само од повторен карцином. Една од двете најголеми причини за смртност во светот е и кардиоваскуларните состојби.

Али темата е веројатно за неговиот придонес во музиката и сеќавања, неговиот живот, малку е греота да анализираме од што. Отиде и нема назад.
Тоа е тема за рубриката здравството во Македонија.
Јас ти кажувам дека со овие дијагнози и вистинска медицинска нега, толку брзо не се умира.

Тоа е тема за рубриката здравството во Македонија.
Јас ти кажувам дека со овие дијагнози и вистинска медицинска нега, толку брзо не се умира.
медицинска нега за карцином на плуќа:(, ако е тоа причината. ок, ти си знаеш.

само пак да повторам, ја барем не би овде (и нигде) за дијагнози па уште за некој како Владо.

медицинска нега за карцином на плуќа:(, ако е тоа причината. ок, ти си знаеш.

само пак да повторам, ја барем не би овде (и нигде) за дијагнози па уште за некој како Владо.
Не е тоа муабетот за дијагноза за Владо, туку ми се превртуваат цревата кога читам дека умираат луѓе кои имаат животен век бар 20+ години, но ете нашето здравство кое треба да им пружи заштита баш во годините кога почнува да им треба, е практично отсутно. Уште повеќе иритира нормализацијата на таа појава.

Back
На врв Bottom