Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми е и на мене поентата...историски секогаш потфрламе, на арена м 1 фрчат стоби флипс реклами, кур ни е двор ни е.90% од македонците го пишуваат Џокович, ти сакаш овој за еден ден да ја науче Ѓ.
@bijons , свесна си дека во тенис 99,9% од натпреварите се на „туѓ непознат терен, непозната публика“?туѓ непознат терен, непозната публика
Сака да каже дека кај нас нема толку зелена трева@bijons , свесна си дека во тенис 99,9% од натпреварите се на „туѓ непознат терен, непозната публика“?

Кај нас ако не грешам не ни има терен со трева.Сака да каже дека кај нас нема толку зелена трева![]()
Пуштија и на македонскиот. Само нема коментатор воопшто.Па зошто најавуваат дека ќе има на M2 а нема? @MARCELLO , преземи нешто!![]()

Јас на m2 гледам.Па зошто најавуваат дека ќе има на M2 а нема? @MARCELLO , преземи нешто!![]()
Не е ни близу ова со олимписки игри, каде и со норма и без норма примаат и ќоро и сакато. Се избори поштено девојкава за настапот, и те како е страшен успех за нас, особено ако се знае кај сме со спорт, нарочито женски.Колку сме затуцана нација во спорт споредено со другиве на Балкан чим ова ни е успех на векот, па уште на крај пофалби од типот "Браво, со ова искуство само успех ќе има во иднина, сите не видоа на светска сцена, важно да се учествува...." исто ко оној пливачот на олимпијада што отиде со квота и заврши последен на 168 место, па и оној скијачон што стигна на цел после тој од Уганда, а после него беше само некој од Камерун што се изгубил по стазите.
Победа во квалификации на слем носи 40 WTA поени. Плус 10 поени за учеството во прво коло на слемот. Тоа е повеќе од шампионска титула на дел од ITF турнирите (W35 и W15) за која би се убила од играње. Со тие поени веќе скокна 30+ места на WTA листата.Колку сме затуцана нација во спорт споредено со другиве на Балкан чим ова ни е успех на векот, па уште на крај пофалби од типот "Браво, со ова искуство само успех ќе има во иднина, сите не видоа на светска сцена, важно да се учествува...." исто ко оној пливачот на олимпијада што отиде со квота и заврши последен на 168 место, па и оној скијачон што стигна на цел после тој од Уганда, а после него беше само некој од Камерун што се изгубил по стазите.