СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе Хрватска може да калкулира да биде трета во група , бидејќи како втора и Колумбија/Португалија и Шпанија се паѓаат.
Вака во долниот дел ако ги поминат Колумбија/Португалија можат да играат бар со противник по мерка наредното коло.
Пичка му матер иначе како е направен ждребов за САД или Белгија да играат 1/4 финале , а некој од Германија или Франција да летаат порано. Почнаа муабети дека им поминало времето на Белгија и оп ете можно е да играат натпревар за 1/2 финале. Памтам 2014 ко у магла САД - Белгија 1/8 финале Хауард кога влезе во зона и испофаќа све живо. Сеа пак можно е да се повтори таа утакмица пак во 1/8 финалето освен ако нема некоја балканска сензација сред САД или изненадат Алжир Сенегал кој се таму потенцијални на Белгија не знам...

Јас мислам ни самите играчи не прават толку калкулации како вие овде :D. Уживајте во фудбалот, посебно сега со нокаут фазата почнува вистинското.

Неможи да калкулира Хрватска да оди на Х оти е голем ризик. Пре Гана ќе изгуби намерно за да добие Парти настап во САД таму го пуштат ако се втори играт во Канада и тој нема да игра.

Јас мислам ни самите играчи не прават толку калкулации како вие овде :D. Уживајте во фудбалот, посебно сега со нокаут фазата почнува вистинското.

Ќе уживаме со тие од 19ч или 21 најкаснооо 22. И овие од 23ч ми се касно веќе , али ај сабота е. Цела Босна жива ненаспана ќе биде во четврток од 2 е утакмицата :D

Ајде да видиме Хрватите со Гана. Икс им одговара, само незнам Модрич колку е спремен физички. Минатата едвај ја зедоа. Ливаковиќ ги извади.
Автоматски споено мислење:

Многу добар гол на Сушич колку прецизно помина и меѓу нозе на тој од Гана.

Последно уредено:
Ако УК не тепа со Панама и биде втора, против кого ќе игра во 1/16?

Последно уредено:
Овој Кванса два пати гази противник на зглобот. Мислам дека и на самиот не му е јасно како се најде во ситуација да стартува на СП за Англија.

Рашфорд е очаен, очаен фудбалер. Не е воопшто чудно што Барса не сакаше да го откупи. На хартија, статистички демек имаше добра сезона, ама кога и да го гледав правеше глупости и таму. Господ знае како ќе се отарасиме од него.

Паузиве за вода ќе направат да ми се здосади Livin' on a prayer.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom