ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.662
- Поени од реакции
- 21.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе, значи дефинитивно немојте да купувате на слепо.Ако сакаш Aqua Dubai, кој е со многу повисока цена ти препорачувам ова кое е исто така клон на LV Imagination :
![]()
Arabiyat Prestige Marwa 100ml | Original | Fragravia MK
Marwa 100ml by Arabiyat Prestige – Оригинален арапски парфем. Купете онлајн на fragravia.mk или во нашите продавници во Ramstore, Capitol и Palma Mall.fragravia.mk
Сигурен ли си дека тој Стрејт бил зелен? Јас не можам да најдам никаков податок на интернет за таков парфем.Nego dajte be onaj str8 gree od 90te....kaaete mi.kaj da najdam zamena....da ne bese toj.....
I ja ne mozam da najdam ama.ti garantiram deka go koristev od 1999-2003 negde pa posle trgnav na ovie fancy parefemi dizajnerski. Posle izvadija nekoi novi sarantis str8 ovi ama.ne.se.bas isti. Go nema na fragranticaСигурен ли си дека тој Стрејт бил зелен? Јас не можам да најдам никаков податок на интернет за таков парфем.
Mediteraneo е EDT. И Стрејт исто. Се сомневам и тој дека траел којзнае колку многу. И јас памтам дека имаше Стрејт тоа време, ама тој оригиналниот се ми иде на ум дека беше црн, а не зелен. На интернет ни за црн нема никакви податоци.Toj str8 zelen lici mnogu.na mediterraneo od Antonio Banderas, samo traenjeto na banderas e krshhh.
Овој е од 2014. Он бара Стрејт од 90-тите.