Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакаш Aqua Dubai, кој е со многу повисока цена ти препорачувам ова кое е исто така клон на LV Imagination :
Луѓе, значи дефинитивно немојте да купувате на слепо.

Го пробав Turathi Blue, леле кој let down. Мириса на запотена кисела средовечна тетка во автобус. Нема никаква маженственост во мирисот. Тестиран во шатци.

Го прснав и Afnan Supremacy. Мириса на некој си обичен парфем од пазар, или на такси кога ќе влезеш а возачот се напрскал со некоја ефтиноча.

Влегов и во Фрагравиа, го пробав овој Marwa. Леле колку е грд. Мириса на некој WC освежувач во боца после кењажа што се шприцаа на времето.

Јас направив blind buy на аква дубаи од жирафа и сеуште го чекам, ако е ист како Марвава.. ќе го огласам ваљда, или ке го подарам.

Наравоучение: Не купувајте без да мириснете.

Go zemav ja aqua dubai od fragrance mk...dobar e, da ne recam odlicen
Автоматски споено мислење:

Nego dajte be onaj str8 green od 90te....kazete mi.kaj da najdam zamena....da ne bese toj.....

Nego dajte be onaj str8 gree od 90te....kaaete mi.kaj da najdam zamena....da ne bese toj.....
Сигурен ли си дека тој Стрејт бил зелен? Јас не можам да најдам никаков податок на интернет за таков парфем.

Сигурен ли си дека тој Стрејт бил зелен? Јас не можам да најдам никаков податок на интернет за таков парфем.
I ja ne mozam da najdam ama.ti garantiram deka go koristev od 1999-2003 negde pa posle trgnav na ovie fancy parefemi dizajnerski. Posle izvadija nekoi novi sarantis str8 ovi ama.ne.se.bas isti. Go nema na fragrantica

Togas batkinnemase.mnogu internet ...samo nie nekolku budali zakacwni na marnet bevme

Toj str8 zelen lici mnogu.na mediterraneo od Antonio Banderas, samo traenjeto na banderas e krshhh.

Toj str8 zelen lici mnogu.na mediterraneo od Antonio Banderas, samo traenjeto na banderas e krshhh.
Mediteraneo е EDT. И Стрејт исто. Се сомневам и тој дека траел којзнае колку многу. И јас памтам дека имаше Стрејт тоа време, ама тој оригиналниот се ми иде на ум дека беше црн, а не зелен. На интернет ни за црн нема никакви податоци.

Имате попуст од 15% на било кој парфем купен од „Schatze" со посебен код кој е прикажан на сликата. Јас се
одлучив за оваа комбинација на Paco Rabanne.
Screenshot_2026-06-27-00-58-58-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

После Нова година го зедов овој, ретко кој го знај, и јас прв пат го зедов ама ми е доста добар за тој период есен/зима. Имаше уште еден од мемо доста посвеж, само никако да се сетам кој беше.

Инаку, дали некој го има пробано новиот One Million Elixir Night. Еликсирот го имам, дали е овој сличен или?

Нема таков. Он е грешкa.

Последно уредено:
Мислам дека син имаше, ама не сум сигурен. Знам само црн дека имаше и мислам дека некоја кутија уште се тркала некаде со копчиња и конци :D

И јас не се сеќавам. За црн, тој Original, знам дека имаше, ама на зелен не се сеќавам.

имам уште кутија од STR8 Freedom што сум ја купил 2013та. It didn't age well. Го пробав скоро, катастрофа е, ги има некои од нотите но дел скроз загубени.

Back
На врв Bottom