Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби. Ама каков катастрофален е овој Уругвај да неможе С.Арабија и Зелонортски да ги тепа? Па вака да се пишува?Уште еден пропуст во оцој формат од 48 екипи. Во наредна фаза проаѓаат екипи што инаку не би се пласирале, на сметка на редовни учесници како Уругвај.
Саркастичен сум цело време. Тука има членови кои мислат дека овој формат го уништува СП, и светското не е за екипи кои не се од првиот ешалон екипи. Да, имаше и катастрофални резултати, но еве, Cape Verde пројдоа со 3 нерешени, и за нивната генерација испишаа историја.Можеби. Ама каков катастрофален е овој Уругвај да неможе С.Арабија и Зелонортски да ги тепа? Па вака да се пишува?
Патем што е тоа резервирани ли се местата за редовните учесници? Дај ако не нека нема ни квалификации?
Аргентина.На кого ќе му падни џекпотот зелениве ртки во 1/16?
Меси нормално.На кого ќе му падни џекпотот зелениве ртки во 1/16?
Капе Верде брат, не КураКаоDa ti ebam umrenata Spanija sto ne gi pobedi ebani Kurasao. Da ti ebam poumreniot Uruguay [to dva pati ne znaese da odbrani vodstvo protiv istite ebani Kurasao. Na kur site 3 da ve nabijam.
So toj penzioiran golman sto koj kur barate da igrate.
Bielsa alo vampir bajat !?!?!
Koj kur te terase so 1 godina penzioniran Muslera da ides ko prvotimec na svetsko.
Na kraj kraeva so toj pamet i tie igraci toa e. Se gledame za 4 godini pak.
I da da ti se namocam na nigerskite odvratni pletencinja Njunjezu Darvine.
.
. Штета за Иранците.Dali e ova najgolem skandal na svetsko dali na iran mu ponistija gol zaradi ofsajd a linijata bese postavena na pogresen igrac?????
Aha ok fala ti ne zabelezav ludnica bese krajotgolmanot bese pred igracot, se gleda vtoriot igrac u takov slucaj... za 10cm e u ofsajt
Сами се криви,како можеа да изгубат од Јужна Африка уште не знам. Ама имаат добри играчи Кореа,богата држава со јак систем се,ќе излезат нови Сон-овци,ќе се кренатШкотска аут.
Јужна Кореа треба да чека Гана да не изгуби , да навиваат за победа на Австрија и ДР Конго да не победи.
Жал ми е , но 80% Сон ја заврши репрезентативната кариера.