pocelo hinjsko podj ,svi to znaju ko ti neznas druze ,sa nalogom starim 4 dananego da pitam, (cuo sam za njega) da li je na forumu prisutan clan pod nekadasnjim nikom international (zlatko)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pocelo hinjsko podj ,svi to znaju ko ti neznas druze ,sa nalogom starim 4 dananego da pitam, (cuo sam za njega) da li je na forumu prisutan clan pod nekadasnjim nikom international (zlatko)
veliki pozdrav i respect, tebi i razaracupocelo hinjsko podj ,svi to znaju ko ti neznas druze ,sa nalogom starim 4 dana
Burmann, ali nisam mogao da se loginujem pod tim nikomDobar je olbih ja se i dan danas cujem povremeno sa njim.Ima on potencijala a i ne manjka mu ideja.
Автоматски споено мислење:
A koji si ti ono???
Burmann je stari IPTV al i ostalih clan dosta foruma ....Burmann, ali nisam mogao da se loginujem pod tim nikom
hehehheheee, sto, jel ti krivo, hahahahaaOooooo ti si to hahaaaaa.Jos si ziv
puno pozdrava za starog majstoraBurmann je stari IPTV al i ostalih clan dosta foruma ....
Ako si mi taj stari znalac pozdrav veliki.,,,,,nadam se da zdravle sluzi dugosmo u ovome
@suki.p meni dodje ko suki.prijatelj, heheheheeSta pricas bas mi drago vec sam se pitao gdje si.
Izgleda ti unuci porasli pa imas vise vremena.
Pazi sad ovo sekunda.
ne da je ok, nego super ok, puno hvalaSi vidio je ok.
mozete li mi reci na kom kanalu najcesce pratite svetsko prvenstvo
pitanje je za sve ljude dobre volje, nesto uporedjujem, pa zato
Jel imalo multi prenos, ja nisam uspeo sinoc da gledam utakmice.jel ima negde multi prenos utakmica sa svetskog prvensta, kada se igraju 2 u isto vreme
nisam primetio da je negde bilo multiprenosa, ako gresim, neka me neko ispraviJel imalo multi prenos, ja nisam uspeo sinoc da gledam utakmice.
multiprenose obicno ide kod prvenstvene utakmice (recimo samo kod englesko prvenstvo na arena sport) a ne reprezentativni fudbal.nisam primetio da je negde bilo multiprenosa, ako gresim, neka me neko ispravi
E moj druže, nekada je ovaj forum baš bio živ, s obzirom da se nekada baš i učilo o svemu ovome, e sad nekako svi bi hteli sve odmah, kada se setim koliko sam ja vremena provodio čitajuči ovaj forum i serbianforum kako bih krenuo sa svim ovim stvarima i ostao sam tu negde zaglavljen od pre dve tri godine ali mislim da meni iskreno sasvim dovoljno za ovo što gledam i što imam, sreća pa se nađe sa starim stvarima još, mogu zamisliti koliko svi ostali su ispred mene, ali ne žalim se dok se ima dobro je, iako se nekad imalo za sto života sada je dosta teže ali podnošljivo dok je vas i znanja stare garde.Vi pojedinci kao da zelite da ova tema zamre.
Ionako se nekad ne pise po deset dana.
hehehhee, to su bili daniSamo nemojj da najebemo ko nekad na sf forumu kad smo terali zajebanciju ja dobio 20 godina ban hahaaa
da, poneki ne znaju da je zivot prekratak i da se samo treba zezati i siriti ljubav, zajebancije nikad dostaAl moras priznat da jedino nas dvojica smo im imali forum budnim.
Samo sta oni neznaju sta je zajebancija.
Vlast je prokleta dok imas moc.
A u biti si mali mis, a oni si tamo umislili da su Tramp.
Автоматски споено мислење:
Ovaj neki iz bosne je legenda sta si na duplecast stavio listi nema da mu presusi taj je gori i od mene.
I sve otvorene.