Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja sam dobio super Listu od tebe i radila je odlicno, al nazalost pre koji dan prestala raditi
Zahvaljujem se jos jednom i sve najbolje
Dobio sam i já i jos uvjek rádi zahvalu ove ljudi inter-panel.rezarac-dux-alfa-kenush-olbih-pyrana-mugi66 itd gledamo dobře liste i dosta pomogle hvala svima

Danas u 21 h videcemo gde ima.
Не ти е малце незгодно на македонски форум, каде врочем и не е дозволено да се зборува на туѓ јазик и ако јас се прашувам цела оваа тема требаше одамна да биде во канта, да комуницираш на српски?

Не ти е малце незгодно на македонски форум, каде врочем и не е дозволено да се зборува на туѓ јазик и ако јас се прашувам цела оваа тема требаше одамна да биде во канта, да комуницираш на српски?
ti pises makedonski sve razumijem meni to nije nikakav problem ,tu su bili makedonci admini i ova tema je tu vec 11 godina .Da nije malo kasno za mjenjanje pravila,liste nedajem samo srbima i hrvatima tu su i makedonci mnogi gledaju liste koje sam im dao,i ovim putem ih pozdravljam

pokusacu da opravdam i pohvalim @placeb sto komunicira samnom na srpskom, jer makedonski ne znam, ako je to zabranjeno, onda je to druga stvar

mogao bih ja i na maternjem jeziku, koji nije srpski, ali mislim da bi bilo glupo, ako i to nije zabranjeno, a makedonski odprilike sve razumem

ti pises makedonski sve razumijem meni to nije nikakav problem ,tu su bili makedonci admini i ova tema je tu vec 11 godina .Da nije malo kasno za mjenjanje pravila,liste nedajem samo srbima i hrvatima tu su i makedonci mnogi gledaju liste koje sam im dao,i ovim putem ih pozdravljam
Тебе не те прашав. Го прашав Македонецот.
Автоматски споено мислење:

pokusacu da opravdam i pohvalim @placeb sto komunicira samnom na srpskom, jer makedonski ne znam, ako je to zabranjeno, onda je to druga stvar

1782303708473.png

Da ne ulazimo u nacionalizan...
Sve narode volim i delimo a mislim i drugi na ih ljude i neljude.
Deio se sto kaze iznad moj drigar i prijatelj zokiniko i listi i svega sto se moglo ne razmisjajuci o tome..Verujem da su tako delili i drugi moji prijateji drugari koje znam i ne znam mozda?
Iz Srbije jesam sta to ima veze ko se gde zateko osnuo porodicu(Hrvatska,Makedonija,BIH,Slovenija CG... sve EXYU) i koje je nacionalnosti..
Naravno da pojedini forumi imaju svoja pravila ali ovo radi dugi niz godina bez ikakvih problema ko na kom jeziku nesto kaze bilo je i drugih jezika dijalekata ...
Dosta drugara imam u Makedoniji ili ti u Severnoj Makedoniji neke znate iz iptv (Dimce sa kojim cu se i videti verujem uskoro)sveta neke ne...cemu sve ova priva
U kuci su mi boravili zene iz Makeonije koje su radile sa mojom suprugom koja im je i bila predpostavljena(nema veze to9bez nadoknade fine dobre kulturne ispravne ...
Bez obzira na broj postova doticnog licno ne bih nikada dopustao prvenstveno nacionalisticke da ne kazem sofinisticke ispade...
Ako neko smatra da treba tako neka me izbrise dugo jesam ovde ali nema problem
pozdrav za sve..Naravno da neko ne voli to il voli ali znamo i Makedonski nekada smo bili EXYU...Forumi koju to rade nemam protiv nista su bili neki Turski Arapski....itd gde su naplacivali to im bilo bitno za neki biznis a ne ko kako govori imali neku svoju priču i robu za prodaju...pisem malko izrevoltiran pa ne zamerite ako ima gresaka itd..

Ako nekom budem trebao za sta isti sam nick svugde...

Последно уредено:
ok, ako je tako, onda cemo se malo teze sporazumevati, moracu koristiti translate
Не се разбираме, никој не ви прави проблеми вам. Претходните модератори го игнорирале правилото „користење на македонски јазик“ и веројатно додека администраторот на форумот не одлучи поинаку, темата ќе постои и никој нема да ве брише и банира за јазикот.

Иако - не се работи овде за национализам и никакви испади, просто е: ПОЧИТУВАЊЕ ПРАВИЛА НА ФОРУМ. Кога одам јас на Crna Berza, drugari и сл. форуми од Србија, Босна и Хрватска, таму не зборувам на македонски јазик, туку на српски, босански, хрватски (колку што знам). Кога ќе појдам на англиски форум, зборувам на англиски. Едно - зашто ако зборувам во сите тие држави на македонски, нема да ме разберат, а второ, просто, ги почитувам правилата на тие форуми. Вие доаѓате тука и си цепате српски, никој ништо не ви прави иако според правилата не е дозволено и уште се дрзнувате да коментирате дека било националистички испад прашањето кое му го поставив на МАКЕДОНЕЦ: „не ли му е малце незгодно на македонски форум да зборува српски?“

Образ - ѓон се вика тоа кај нас. Кај вас не знам.

Терајте „даље“. ;)

nego da pitam, (cuo sam za njega) da li je na forumu prisutan clan pod nekadasnjim nikom international (zlatko)

Back
На врв Bottom