Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Последниве 5-6 години носталгично се навраќам за некои серии од детството, па така знаете дека ја репризирав цела Beverly Hills 90210, после ја репризирав (само не ја довршив) The OC, а сега, веќе неколку месеци ми е на мета Heartbreak High (старата, австралиската). Со нејзе ми е најлесно, зашто не треба да се молам дали ќе има торенти и дали Torrentio ќе работи, зашто ја има на Netflix. Сега некаде во 4 сезона сум и се изненадив дека во серијава глуми и Сајмон Бејкер од The Mentalist. Само некои 7-8 епизоди е меѓу главните улоги како професорот Том, по што заминал за Холивуд каде изградил доста поуспешна актерска кариера.

Прегледај го приврзокот 474978
Исто и јас се размислувам Стар Трек да ја изгледам повторно. :rolleyes:

Spider Noir навистина интересна и забавна серија со Николас Кејџ.

Да, таа е серијата, али истата серија ја имаат пуштено во колор верзија и во црнобела. Јас ја симнав колор, али ја немам почнато уште.
За колор верзијата викаат дека има ефект како стрип, а црно белата е автентична Noir жанр од 1930тите.

Preporaka za Widow's bay, toa so probvit da e From ovdeka go imat so mali komicni elementi. Akterite se na nivo i nemat nepotrebni vrtenja vo krug i odovlekuvanja.
9/10

For All Mankind S1-S3
Одлична последната епизода од For all mankind, си оставија простор и за нова сезона.
Изгледав неколку епизоди. Алтернативна историја за трката до месечината каде мериканците не се први. Претпоставувам ќе ги однесе до посветла алтернативна иднина тоа. Испукале 5 сезони. Вреди ли натаму да се гледа ова?

Изгледав неколку епизоди. Алтернативна историја за трката до месечината каде мериканците не се први. Претпоставувам ќе ги однесе до посветла алтернативна иднина тоа. Испукале 5 сезони. Вреди ли натаму да се гледа ова?
За жал не ги гледав последните 2 сезони, ги оставив за до крај и не би знаел како продолжува но првите 3 дефинитивно вреди, сега ќе има и нова серија која ќе ги прати случувањата од Советска гледна точка. Секако Аппле ТВ нема промашај кога се работи за серии. Сега е и Windows Bay и Maximum Pleasure Guaranteed актуелно.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
За жал не ги гледав последните 2 сезони, ги оставив за до крај и не би знаел како продолжува но првите 3 дефинитивно вреди, сега ќе има и нова серија која ќе ги прати случувањата од Советска гледна точка. Секако Аппле ТВ нема промашај кога се работи за серии. Сега е и Windows Bay и Maximum Pleasure Guaranteed актуелно.
Ja изгасив првата од Widows Bay скоро, не кликна. Можеби понатаму.

Pojma nemam, ja ostajv na 3ta sez. Ponatamu nekogash od pochetok do kraj mozhi che se izgleda.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ja изгасив првата од Widows Bay скоро, не кликна. Можеби понатаму.

Мораш да ѝ дадеш втoра шанса, предобра е серијата. Е сега, за некои комбинацијата на комедија со хорор можеби не е по вкус, но сепак една од подобрите серии во последно време. За споредба, From е тешко срање во однос на Widow's Bay.

Back
На врв Bottom