? haha juni 20 nov nalognazalost pm ti ne radi (za mene)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
? haha juni 20 nov nalognazalost pm ti ne radi (za mene)
Sta se ne javis na teams? Si nesto ljut?? haha juni 20 nov nalog
ma ne nekoristim to je jedini razlogSta se ne javis na teams? Si nesto ljut?
A sta tebi treba? Koja?E Macan14 ne znas skim imas posla Dux4 je stari mastor za te poslove
bes sale on je stari vuk
ali ne deli liste ,e vidov i intera da ga pozdravim ,pa on ce sigurno podelit nesto
Samo se sa dimce cujem tamo.ma ne nekoristim to je jedini razlog
Ma rekoh da samo pozdravim klasu,ako tako mogu da nazovemA sta tebi treba? Koja?
Pun si kao brod. Haha.
Ja imam samo ove stare. Nemam ove nove nadobudne servere
Автоматски споено мислење:
Samo se sa dimce cujem tamo.
Pa kazem ja da govori hahaaa.Na to moze vise njih da se spoji i to ce raditi dok gazda ne vidi na forumu da je izaslo. Onda ce ugasiti. Ozbiljno ti kazem. Nista sto je javno me ne zanima niti gledam. Javno sliuzi da pažljivo gledas i nesto naucis.
Vidis i one slike koje se bunite kad panel objavi ja svaku otvorim i pazljivo pogledam.
Nekada slika govori vise od rijeci.
da? haha juni 20 nov nalog
A si znao da mozes iz grupe sa telegrama u kojoj ti nisi sve pokupit txt fajlove,pdf i ostalo.Da mi netko posalje sve liste sa telegrama bi obrisao. To nevrijedi nista. Sta cemi lista koja ce stati za dva dana ili koja prekida u minuti dva puta. Svaka javna lista nevrijedi nista.
Pa bijo je neki stari program za povuci sve text fajlove. Nisam znao da su ga moderniziraliA si znao da mozes iz grupe sa telegrama u kojoj ti nisi sve pokupit txt fajlove,pdf i ostalo.
Iz svake koje hoces.Cak i razgovore povuc na mobitel svoj.Imas cijelu grupu na dlanu sta pisu i ostalo.
Pa ima i txt fajlove sta vuce sa kompa i laptopa i mobitela.Jednom sam tu dao to davno.Pa bijo je neki stari program za povuci sve text fajlove. Nisam znao da su ga modernizirali
Prvi post trazis listu,drugi dajes "odlican" skener,verovatno pun virusa.skener dobar skener skinite skener