Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
lemi ti neznaš ni pričati slovenski a komo li razumjeti ,sta ja ovde pričam , gde si vidjeo da sam ja napisao da skener vadi sve moguče a ni ti mikeloangelo neznaš slovenski naglasak , ja barem razumijem vaš jezik a znam i da pišem , a svi vi koji mislite da sam ja zločko slabo to kontate , znaju me ljudi ovde odnekada , samo ste me stavili na crno jer mi zločko dao skener a vam je žao što ga nemate , vas je stid da ga kupite od njega jer ga odmah popluvate čim otvori novi nalog

nisam ja tu zbog toga da se prepucavam sa vama , samo sam dotičnim u postu odgovorio , tu je zamene priča zavrsena , nadam se da bude jednom tu neki pametan moderator pa da izbaci ovakve debile što prozivaju ljude bez nekog razloga

e lemi lemi , eto vidiš da si glup neznaš da kontaš i kad prićam po vaše

moze li mi neko nesto reci o udp listama, mogu li se one skenirati, cuo sam da su odlicne, nesto ovako

Attachments

• Screenshot (10).png
    Screenshot (10).png
    978,3 KB · Прегледи: 33
Последно уредено:
mnogo ti je to zajebano za tražit , osim ako si neki expert za takvo , može skener da ti traži mjesece pa nenađeš ništa

А да објасневте со туторијали за таквите што не знаат како може да се започне со скенирање листи и сите тие работи. Не секој овде знае.

Дајте едукација малку не само се расправате за кој како уништил листа, и кој колку има листа канали.

Бидете фер нека научи некој нешто па утре тој што научил ќе истражува ќе научи нешто и сам плус и ќе помогне на другите.

Фала Бог има овде што се солидарни и даваат листи и се надевам такви ќе има долги години. Ете мене сте ми помогнале многу пати и сум ви благодарен за тоа иако не се живее од фала денешно време. Сепак нека научи некој да не зависи од друг.

a da se napravi neki "usisivac" lista sa neta, ili to vec postoji, zamislite usisati sve liste sa telegrama, hehe

a da se napravi neki "usisivac" lista sa neta, ili to vec postoji, zamislite usisati sve liste sa telegrama, hehe
Da mi netko posalje sve liste sa telegrama bi obrisao. To nevrijedi nista. Sta cemi lista koja ce stati za dva dana ili koja prekida u minuti dva puta. Svaka javna lista nevrijedi nista.

Back
На врв Bottom