СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Лелеееее кај остаив на Арена 1 кај се запустив, после утакмицата почна емисија за Мексико, нормално синхронизирана на македонски јазик, не знам кое е дружено што збори ама таков меланхолично-депресивен глас одамна немам чуено, еве закажав во Систина на ургентно да ме носат директ на психијатрија зашо паднав у депресија од неговиот глас.

А да не зборам дека емисијата е синхронизирана само со неговиот глас, значи типот е 27 личности одеднаш, и фудбалери и жени и судии и музичари, онака буквално се.

@bijons да ја примат на обука за нов коментатор на Арена. Под итно!
Мислам дека повеќе ѝ лежи пишување елаборати за временска прогноза со Славчо Попоски во тандем.

Нмеча е топ. Осеќам Баерн или Сити а и Реал деќа ќе ви го земат. Туку Шлотенберг се повреди? Штета ако се сјебе да не игра.
Не ми се верува, посебно не Баерн.

Turcija radi mnogu pricini zasluzija da ispadnat ama najmnogu radi onoj pederon shatiran koj i da bese sto kako najgolema picka otide kaj sudijata za almiron sto stai ruka na usta dur neso se karaa. Mislam, sekako izglea ke dobiese crven, ama ipak si ima principi i igracive bar ne treba da se glupiraat ko pizdava i da izigravaat snitch, uredu e, pravilovo e debilno i sramno, ne smeez izglea da se zakaslas i ruka da stavis na usta.

Ustvari ke ja dodadam tuka i karmata, posle dva mecha najmnogu shutevi kon gol i 0 golovi, zaso napred nemaat 9ka, a edna od najakite u istorija so ja imale, Hakan Shukjur, so kogo bea treti na svetskoto 2002, go izbrizaa od cela istorija od veke poznati pricini iako e totalna legenda na fudbalot tamu. Epa neka im kisni sea, sto bi rekle tamu edni sto nemaat aerodrom, mnogu se sladam sto ispadnaa bash vaka.

Нмеча е топ. Осеќам Баерн или Сити а и Реал деќа ќе ви го земат. Туку Шлотенберг се повреди? Штета ако се сјебе да не игра.
Сити пред некоја година го пуштија како слободен.
Просечен играч е, настрана што имаше топ перформанс сега

Курасао дека ќе поминат како со Германија. Така личи.
Ајде нека ме изненадат.

Да играше Ундав за Турција, немаше да испаднат.

Уште две одбрани и голман од втора америчка лига ќе го постави рекордот за најмногу одбрани на СП.

Аиии браво за Курасао. Голманов Лав Јашин јбт. А малце им фалеше и да земат 3 бода. Сепак после таков пораз од Германија денеска изиграа за 10ка. Штета што не забија да направат уште поголемо изненадувње.

Не е се во бројот на шутевите. Еве турциве 62 удари, 0 голови. На нашиве од ФФМ им дојде како кец на десетка ова, таман да се оправдаат дека не шутираме кон противнички гол. Е шо ебаго, еве тие 62 пати шутнаа и колку нас голови постигнаа :D

Back
На врв Bottom