СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
What The Hell Wtf GIF

Доброооо ти факторот за фудбал си па ќе пресудиш. Дај бе олабај со патерниве од нигде никаде да пишуваш за нешто што немаш познавање. Иди ставај сликичиња од газиња барем за тоа не ти треба некоја експертиза.
...имам право за мое мислење, а кој пак ти си фактор за фудбал? судија ли, фудбалер ли? барем јас играв и го пробав овој спорт една сезона во женски фудбал, а се дружам и со наши фудбалски судии, твоја експертиза која е да бркаш членови од слободни форумски теми, цццц ццц кој лошотилок :cautious:

...имам право за мое мислење, а кој пак ти си фактор за фудбал? судија ли, фудбалер ли? барем јас играв и го пробав овој спорт една сезона во женски фудбал, а се дружам и со наши фудбалски судии, твоја експертиза која е да бркаш членови од слободни форумски теми, цццц ццц кој лошотилок :cautious:
1000021166.jpg

барем јас играв и го пробав овој спорт една сезона во женски фудбал

Јас би платил 50 евра влезница да те гледам како играш.

Hot...имам право за мое мислење, а кој пак ти си фактор за фудбал? судија ли, фудбалер ли? барем јас играв и го пробав овој спорт една сезона во женски фудбал, а се дружам и со наши фудбалски судии, твоја експертиза која е да бркаш членови од слободни форумски теми, цццц ццц кој лошотилок :cautious:
………. ај небитно. Јас со Џани се дружам

Последно уредено:
Јас викам дека теткава е единствен профил на форумов што има компетенции да му биде помошник на @Io Sono Interista во модерирањето на подфорум фудбал.

Според возраста мора да си играла за некој од Единство, Ломбардини или Шќипоњат? :D

Според возраста мора да си играла за некој од Единство, Ломбардини или Шќипоњат? :D
Според возраста можда играла и со Бекенбауер и Џорџ Бест.

Junajted bil problemot gi zarguval igracite :D
Тој и млад беше тутурутка. Се сеќаваш со тоа кусите рачиња само пафташе и правеше утки. Живци ми скина, само Видук се надеваше дека ќе биде играч од него :)
Автоматски споено мислење:

Овие слоновите некоја чудна формација играат.
Дали ќе ги збунат германците или сами ќе се збунат, да видиме.

Последно уредено:
Добро бе маме му ебам. Кога и да уплатам утакмица, играат како аматери. Страшен малер..
Welcome to the club брату. Види ги имам Германциве 2+ прво. Види за што досуди сега фаул и како ретардирано игра Германија :pos: Дај барем да оставаме во подфорумот за кладење барем нека прават пара ако играат контра нас.

Шала на страна сомнителен фаул, не видов повторена.

Welcome to the club брату. Види ги имам Германциве 2+ прво. Види за што досуди сега фаул и како ретардирано игра Германија :pos: Дај барем да оставаме во подфорумот за кладење барем нека прават пара ако играат контра нас.

Шала на страна сомнителен фаул, не видов повторена.
Нејќе и нејќе

Ја бон и 500 извадив, 500 остаив за играње, до сега 300 отидоа :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom