- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.486
- Поени од реакции
- 5.763
Pajazina i prasina dupkata..Ако таа е родена 1969та , еве ќе заокружиме 70та, тоа значи дека има 56 год.
Млада е .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pajazina i prasina dupkata..Ако таа е родена 1969та , еве ќе заокружиме 70та, тоа значи дека има 56 год.
Млада е .
Ужасна поговорка која си нема везе со реалноста. Особено со модернава реалност.Они сфатија дека еволуцијата е реална работа, па решија да не останат на истото ментално ниво со петелот кој уште мисли дека сонцето изгрева затоа што тој пропеал рано насабајле.![]()
Они сфатија дека еволуцијата е реална you решија да не останат на истото ментално ниво со петелот кој уште мисли дека сонцето изгрева затоа што тој пропеал рано насабајле.![]()
Ти пиленце си бе?Ужасна поговорка која си нема везе со реалноста. Особено со модернава реалност.
Тежок бумеризам.

...ако 2011год си се запишал на факс - 19 години, после 15 години до денес 2026, значи имаш 34 години и се сметаш за млад петел, а Дена е ,,стара кока" ?![]()
Почна овој индијанецот да елаборира дали е крива што е сама, а темата ливадарки и кликна дискусијатаДена е 41 година, во најубавите години е таа.
И супер изгледа на фотографиите кои ги објавуваше. Прекрасно изгледа.
ПС: читав неколку страници наназад на темава и никаде не најдов ништо да е активна Дена а зошто е таа предмет на дискусија во темава навистина не ми е јасно.
Нешто сум пропуштил на форумов можеби во другите теми.

Поарно да е крива што е сама, отколку да е крива што е со некој.Почна овој индијанецот да елаборира дали е крива што е сама, а темата ливадарки и кликна дискусијата![]()
Кој ќе го знае?Поарно да е крива што е сама, отколку да е крива што е со некој.
Мислам второво, дефинитивно.Кој ќе го знае?
Јас сигурно не знам.
Ама тешко е кога си сам, а сакаш да не си. Исто е тешко да си со некого, а не ти е баш супер.
И во двата случаи принесуваш жртва, не се знае која е поголема.
По твое што е полошо, несреќен сам или во пар?
И јас се согласувам...!Мислам второво, дефинитивно.
Де ако имаш време образложи.Мислам второво, дефинитивно.
Епа доаѓаме до прашањето, понормално ли е да имаш маж пијаница, отколку куче со трегери и фризура од 150 евра? И наместо да му се дере на мажот, му сусука на џукелата, му прави родендени, момачкоИ јас се согласувам...!
Ама да се вратиме он-топик, тоа не е изговор да се биде мајка-кучкарка со синче куче!
Тоа е мислам последниот најтежок стадиум на ливадарството..!
и слично.Па ова второво е како во затвор да си. Казна е да живееш со некој кој не те разбира, и наместо мир имаш само тензија и расправии. Idk, ова се чини како изгубена војна. Може па и не ставаш крај затоа што се плашиш од осаменост или не знам какви други хипотетички ситуации и потенцијални проблеми. Значи ова е поврзано со бивањето сам и несреќен. Стравуваш од истото, само во полоша верзија. Ментална гимнастика е во прашање.Де ако имаш време образложи.
Значи и во двата случаи си несреќен. Што е тоа што е полошо кога си несреќен со некого. Не навлегуваме дали е заради тој другиот или ти едноставно не си комфорен со него.
Јас разбирам дека да бидеш сам е само твое решение и се чини легитимно.
Имам пак случај на едни познати, р'мбаат, таа повеќе. На крај он прокоцкува скоро се' и пак така, 30+ години.
Мое мислење е дека таа би скинала конци за година две без него, а тежок будала е.
Ај најди му крај.
Не е нормално ни едното ни другото! Ама скроз!Епа доаѓаме до прашањето, понормално ли е да имаш маж пијаница, отколку куче со трегери и фризура од 150 евра? И наместо да му се дере на мажот, му сусука на џукелата, му прави родендени, момачкои слично.
Темава е ливадарки. Намерно ја бутнав оваа дилема, затоа што јас не гледам голема разлика, дури мислам дека ливадарките се подалеку отидени.Не е нормално ни едното ни другото! Ама скроз!
Недај боже да има некој женска/жена курвиште, манипулант/лажов на психопатолошка основа... ама не значи и дека треба на загарчето да му облечам блуза за кучиња, да му викам ќере (женско ми е), и да му правам родендени како на дете!
Тука Не се работи за бирање помало зло, туку за ментална хигиена, човечко достоинство, и нормален живот па макар и сам би бил!
А зошто се влегува у вакви врски?Казна е да живееш со некој кој не те разбира, и наместо мир имаш само тензија и расправии.