СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Групава заличува на таа од претходното СП со Шпанија, Германија, Јапонија и Костарика, а знаете каква забава беше таму последното коло :vozbud: .

Да играа вака во прво може и ќе добиеше Уругвај. Жими се некои од фаворитиве као на екскурзија се дојдени. Бразил, Белгија, Шпанија, Турција па и Уругвај. Си мислат онака на име ќе ги добијат противниците а овие 4 години за светсково се спремале и дишеле.

svirna kraj koga saudiska trgna u kontra prakticno bez nikoj pozadi osven golman... 1 min prodolzi ekstra za duri paragvaj napagase mozese uste 10 sekundi...

ispadna odlicna utakmica. nema veke lesni pobedi, site igraat fudbal.

Очекувам хаос во групите за пролаз, Уругвај Шпанија у трето коло ќе биде изгор утакмица, вероватно ќе сакаат да избегнат Аргентина па ќе калкулираат.
Утре Франција ќе се мачи со Сенегал имам таква интуиција. Аргентина единствена ќе оправда мислам улога фаворитската улога.

Ќе биде лудница да тепа првава Иран против Нов Зеланд на Америчко тло во Лос Анџелес.

Овој Нов Зеланд колку едноставен и елегантен фудбал играат чудо.

Играва хаотична, ама интересна. И двете екипи сакаат да победат, веројатно ова како да им е решавачка за втора фаза. Ќеф би ми било Иран да победи. Инаку Белгија би ги наполнила овие двете, иако денес киксираше.

Добро е светсково нек си ебе матер. Коа ќе ми текне 2010 прво коло скоро сите утакмици беа 0-1 гол овде брате сите идат на победа. Има доста голови а и дорби утакмици.

Добро е светсково нек си ебе матер. Коа ќе ми текне 2010 прво коло скоро сите утакмици беа 0-1 гол овде брате сите идат на победа. Има доста голови а и дорби утакмици.

2010 и 2022 многу лошо прво коло, 2022 имаше дури 4 утакмици со 0-0.
2018 едино беше експлозивна кај што 0-0 дури во трето коло дојде.
Добро е светсково, интересни утакмици денес, утре нè чека Франција и Сенегал, Аргентина и Алжир кај што очекувам голови да има а тука е и Норвешка со Ирак.

Добра емисија имаат Американците со Џејмс Корден секој ден после завршувањето на последната утакмица, After Hours се вика. Не знам зошто и Арена не направи нешто слично, толку пари имаат. Дури ХРТ 2 има емисија Американа, како и Нетфликс.
ХРТ никако не е за потценување, силна телевизија се, со мислам 5 канали со одлична програма.

Од утринска програма, вести, до документарни емисии, студијски дебати, забавна програма итн.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom