Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Значи типот има 0 утакмици за Барса одиграно, иначе пишува дека 6 години бил во школата на Еспањол пред да иде во Барса.
Битно е подобар од овие што ги имаме и не е черга.
Нема врска. Има играно во Барса. И како што кажав, не зборам конкретно за него туку за било кој таков пичка играч. Нема поголемо дно.

Од Ла Масија е Кукуреља де не е тоа никаква тајна, мислам дека имаше тренирано со првиот тим а дали има дебитирано појма немам. За младинската лига играше.

Ова со идењето во ривалски клуб е доста ниско нешто. Не зборам конкретно за педерчево, туку генерално. Растен си во школата на најголемиот конкурент, од мал знаеш дека вие сте најголеми фудбалски непријатели и на пресконференции имаш зборено против нив и они против тебе. Нивни фанови те имаат пцуено, плукано и посакувано смрт. И ти решаваш да потпишеш за нив, од сите други клубови. Никаква чест и став.
Што мислат фановите на Серија А екипите за ова? :icon_lol:

DFE4bfUVwAMzlQa.jpg

(овие се што имаат играно за ТРИТЕ екипи, а ги има мал милион кои имаат играно во две од нив, пример Милан и Интер, Милан и Јуве, Интер и Јуве).. Канаваро, Квадрадо, Сидорф, Гросо, Лусио, Роналдо, Бобо Виери, Инзаги, Чалханоглу, Игуаин, Замброта, Ачерби, Абиати, Аквилани, Бориело, Креспо, Балотели, Касано, Пацини, Панучи, Де Шиљо, Калулу, Ди Канио, Дармијан, ЏУЗЕПЕ МЕАЦА најголемата легенда на Интер има играно во Интер па во Милан па во Јувентус...

Последно уредено:
Од Ла Масија е Кукуреља де не е тоа никаква тајна, мислам дека имаше тренирано со првиот тим а дали има дебитирано појма немам. За младинската лига играше.
Фол е тоа, од Штип е, Раде Рогожаров му е татко, во школата на Брегалница почна.

1781558568739.png

Ја глеам сликава и ме пуни душа некако незнам зашто.
Ја мислам дека печен е @paraglajder да смени профилна на форумов.

Не ми се верува сеуште кого земаа божее. Има дебитирано шишаркава во прв тим ама нема играно нешто нити пак некогаш посакував да се врати.
Леле како ќе биде пцуен во 4то коло ааааа хахахахахахахахахахаха.:pos:
Овој ќе биде сменет како Карерас уште на полусезона.

Тимов повеќе е како реалити шоу нешто налик Десингерица кога гледаш како се глупира по звезде гранда така и екипава општо,
кој од кој прави драма по соблекувални чат пат и боксови летаат. Овој ќе биде у шоља бутнат waterboard, Ел Класико на полувреме со друга фризура ќе излезе.
Едвај чекам сезонава hatewatchot сезонава ќе биде просто легендарен, баш и Мурињо на клупа.... Па покрај гомна јадење плус ќе плачат. Апсолутни киноскоп.

Прегледај го приврзокот 480089

Ја глеам сликава и ме пуни душа некако незнам зашто.
Ја мислам дека печен е @paraglajder да смени профилна на форумов.

Не ми се верува сеуште кого земаа божее. Има дебитирано шишаркава во прв тим ама нема играно нешто нити пак некогаш посакував да се врати.
Леле како ќе биде пцуен во 4то коло ааааа хахахахахахахахахахаха.:pos:
Овој ќе биде сменет како Карерас уште на полусезона.

Тимов повеќе е како реалити шоу нешто налик Десингерица кога гледаш како се глупира по звезде гранда така и екипава општо,
кој од кој прави драма по соблекувални чат пат и боксови летаат. Овој ќе биде у шоља бутнат waterboard, Ел Класико на полувреме со друга фризура ќе излезе.
Едвај чекам сезонава hatewatchot сезонава ќе биде просто легендарен, баш и Мурињо на клупа.... Па покрај гомна јадење плус ќе плачат. Апсолутни киноскоп.
Само немој да бришиш профил во ноември ако Реал биде 7 бода напред седи тука и издржи го притисокот а не да бегаш како пичка и да се враќаш на форумот кога Барса ќе е прва ;)

Последно уредено:
Што збориш бе, ти прв ќе го пцуеш кога нема да игра како што треба и сите знаеме зашто. :ROFLMAO:

Настрана дека си е добар бек, премногу трици се јаде од Ла Масија и демек несмеел, искрено ме заболе за пари се работи и се разбира за титули.
Нешто каде што неможе никад да види во Атлетико. :pos:

Муабетот ми беше дека ги собравте бајги антипатични фаци во тимот и така соблекувалната е тв шоу биди реален и ти сега.
Мислете си дека Мурињо ќе ги смири, куров ќе ги смири он уште толку ќе глуми Полат Алемдар сепак има 30 милиони оштета ако го кикнат па сега ти види,
кога ќе свати дека неможе чамуга да му пресади мозок. :icon_mrgr:
Мене уште поинтересни ќе ми се за гледање а ако во некое сценарио Мурињо успее да воведе ред во тимов и тоа ќе биде достигнување епско.
Само ептен знаеш дека и многу лесно може да тргне надоле со Мурџо па од таму радоста малку. :D

Back
На врв Bottom