У моментот скроз заборавив на 2022...И 2018 и 2022![]()
Па сега вика уште Далас Каубојс биле еден од подобрите тимови во НФЛ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У моментот скроз заборавив на 2022...И 2018 и 2022![]()
Мириса на 2-2Холандија Јапан ја пречуствуваам 4+
2+ ја чекам до полувреме, уште прееска кога прочитав 4+ ае пепел оваа ништо..Не ја горите Холандија да не заврши 0-0
![]()
Јас мислам дека Еквадор може да направи добар резултат на првенствово, имаат одлична екипа.
Холандија-Јапонија за сеа рак...
2+ ја чекам до полувреме, уште прееска кога прочитав 4+ ае пепел оваа ништо..
Само што мислеше да га прашам @Stefan-kobe што мисли за црно Сузуки Марути од Џибути(океј американац од Гану), зшто СтефК е екперт за анализе на црни голмани.Ја прегореа браќава на темава. Мален имаше јака шанса му фати овој јапанацов црнокожен. Јаја Сузуки јеботе Марути.
Ја ќе ти кажам. Црнец косоок, презиме на мотор. Никогаш нема да стане јак голман. Ја му Јапонија нека продава суши.Само што мислеше да га прашам @Stefan-kobe што мисли за црно Сузуки Марути од Џибути(океј американац од Гану), зшто СтефК е екперт за анализе на црни голмани.
Ке има голови у фторо, тмн да не поткачи пиво и некој гол.
Со оглед на тоа дека Мароко не играа на тоа светско сигурно го гледал со татко му во дрес на Реал Мадрид со Роналдо позади.Малку 'језиво' ми звучи фактот кога ќе ми текне дека Јамал имал 7 години за време на СП 2014...