Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
+38977121221

daj proverete ve molam slucajno po imenik da ne go imate brojcevo ako slucajno go imate ke ve molam vo poraka da mi spodelite info, na whatsapp/viber ne go naogja no proveriv deka postojat facebook/gmail/yahoo registrirani so brojov taka da e vistinsko lice, isto taka go pobarav no kazuva deka ne postoi vakov tel broj voopsto. Voice od mojot telefonski broj se prepraka na ovoj broj, ne znam zasto, kako, kade, koga sto..

Attachments

• IMG_20260406_023925.jpg
    IMG_20260406_023925.jpg
    446,9 KB · Прегледи: 12
Здраво , ми се избришаа повеке броеви сами од себе , не сум чепкал ништо во именикот , како да ги вратам ако постои можност?

Здраво , ми се избришаа повеке броеви сами од себе , не сум чепкал ништо во именикот , како да ги вратам ако постои можност?
пробај дали имаш бекап на гугл акаунтот, ако ти е ајфон на ајклауд

Баш тие стојат што се на гугл акаунтот.
Провери по сетинзи личи како да ти биле зачувани на телефонот а не на клауд и сега да ги гледаш само тие што ти се зачувани на клаудот

Знае некој зошто на телефонот одвреме на време ми се гаси Wi Fi дали е до телефонов или до интернетот дома шро го имам. Во собите одалечени од рутерот знае да се намали сигналот цртички две ама тоа мислам не било причината за гасење. Ова гасењево го забележав од пред некоја недела.

Туку одвреме на време ќе заприметам се изгасил и префрлил на мобилниот интернет.

Пробав сега со онаа опција да ја заборави мрежата и пак да се уклучам одново со пишување пасвордот па да видам дали пак ќе го гаси.

Дечки што мислите за новите Ајфони? Во план сум да купам 14ка или 15ка, но гледам дека многумина и масовно ги продаваат, секојдневно гледам огласи. Па како се покажани во главно? Користев 6с порано и прилично задоволен бев.

Дечки што мислите за новите Ајфони? Во план сум да купам 14ка или 15ка, но гледам дека многумина и масовно ги продаваат, секојдневно гледам огласи. Па како се покажани во главно? Користев 6с порано и прилично задоволен бев.
14 pro max е одличен телефон, го имам неколку години, функционира перфектно

Drugar 14 pa i 15 se veke dosta stari modeli, 18 ke iskaca vo septemvri sto znaci deka ovie se po 3-4 godini.
Ne vikam deka ne se dobri da ne me razberes pogresno samo mislam deka bi ti bilo pametno da zemes ponov za da dobivas nadgradbi podolgo.

Pogledni im ja i SE verzijata ili kako i da ja oznacuvaat sega mislam deka e 16e ili 17e koj se za nijansa poeftini od standardnio model so nekoi trades kade podobro kade poslabo od istiot.

Ako veke moras da biras pomegu niv toplo bi ti go preporacal 15, ne deka e nesto podobar telefonot samo doaga so USB-C polnac a ne so Lightening sto bese standardot na apple na skoro site nivni poranesni telefoni (pisav skoro site zasto neznam sto koristea tie pred model 5)
Ne deka ova ke ti smeni kojznae kolku vo zivotot ama veruvaj koga si vo dvizenje i itno ti zatreba polnac polesno e da pozajmis od bilo koj odkolku da moras da baras specificen apple kabel

Od korisnicko iskustvo pocnuvajki od model 5 pa se do 17 edino nesto sto se smenilo spored mene kako korisnik e brzinata.

Зошто би земал нов телефон од 1500 плус евра кога може стар модел да се земе за 500евра.

A сега што користиш? И како најмногу го користиш, односно што ти е побитно во еден телефон? Бидејќи за 5-600 евра можеш да најдеш добрар андроид кој ќе ти брка што ти е најбитно, ако пример ти е битно брзо полнење.

Инаку не би зел 13 и надолу, за мајки и тетки е супер, гледам мајка ми го вози уште и нема да има маки во скоро. 14 про и останатите про сеуште добро се држат, впрочем 14про ми беше еден од омилените телефони. Битно е за колку пари и колку задржан про ќе најдеш, инаку ќе ти брка работа без проблеми, само не за долго. За мене најдобар бај е 17 бејс моделот, особено пред и телефоните ги качат бидејќи некни Епл сите други уреди ги покачија. Ако имаш буџет нешто измеѓу тие на старо и нов од 1500 еур, ако не се лажам се наоѓа за 800-900 17 бејс, тоа е моја препорака за да немаш маки следните неколку години. Го има жена ми. Јас користам 17 про една година и не би го мењал уште 5. Не би земал SE верзии и останати бејс модели под 17, особено ако не си во еко системот со лаптоп, саат, слушалки...

A сега што користиш? И како најмногу го користиш, односно што ти е побитно во еден телефон? Бидејќи за 5-600 евра можеш да најдеш добрар андроид кој ќе ти брка што ти е најбитно, ако пример ти е битно брзо полнење.

Инаку не би зел 13 и надолу, за мајки и тетки е супер, гледам мајка ми го вози уште и нема да има маки во скоро. 14 про и останатите про сеуште добро се држат, впрочем 14про ми беше еден од омилените телефони. Битно е за колку пари и колку задржан про ќе најдеш, инаку ќе ти брка работа без проблеми, само не за долго. За мене најдобар бај е 17 бејс моделот, особено пред и телефоните ги качат бидејќи некни Епл сите други уреди ги покачија. Ако имаш буџет нешто измеѓу тие на старо и нов од 1500 еур, ако не се лажам се наоѓа за 800-900 17 бејс, тоа е моја препорака за да немаш маки следните неколку години. Го има жена ми. Јас користам 17 про една година и не би го мењал уште 5. Не би земал SE верзии и останати бејс модели под 17, особено ако не си во еко системот со лаптоп, саат, слушалки...
Користев Huawei P30 Pro до пред скоро, едно 3 години го користев, откако го купив половен, сега имам проблем со него, бидејќи лани му сменив екран половен, сега од еднаш ми цркна екранот и викаат нов екран ќе мораш. Ги користам највеќе за сурфање по интернет, сликање, јавување, од една страна малку и за работа. Не ми се фрла некои големи пари за некој јак телефон, знам дека ќе ме служи и сето тоа. Впрочем повеќе сум за некој половен телефон, па се размислувам дали тоа да биде пак андроид или ајфон, но гледајќи колку се поквалитетни и побрзи ајфоните, повеќе сум ајфон да земам, а да не фрлам некои големи пари, меѓутоа приметувам огласи како масовно ги продаваат и бараат замена за андроиди, што и тоа ме става во мисла кога ќе размислам. Но споредувајќи ги вака цените за половни телефони во странство и во Македонија, тука луѓево како да ги пумпаат цните за буквално истите модели на ајфони, од прилика за 100, 200 евра повеќе, како и на се' друго што знаат да пумпаат...

Користев Huawei P30 Pro до пред скоро, едно 3 години го користев, откако го купив половен, сега имам проблем со него, бидејќи лани му сменив екран половен, сега од еднаш ми цркна екранот и викаат нов екран ќе мораш. Ги користам највеќе за сурфање по интернет, сликање, јавување, од една страна малку и за работа. Не ми се фрла некои големи пари за некој јак телефон, знам дека ќе ме служи и сето тоа. Впрочем повеќе сум за некој половен телефон, па се размислувам дали тоа да биде пак андроид или ајфон, но гледајќи колку се поквалитетни и побрзи ајфоните, повеќе сум ајфон да земам, а да не фрлам некои големи пари, меѓутоа приметувам огласи како масовно ги продаваат и бараат замена за андроиди, што и тоа ме става во мисла кога ќе размислам. Но споредувајќи ги вака цените за половни телефони во странство и во Македонија, тука луѓево како да ги пумпаат цните за буквално истите модели на ајфони, од прилика за 100, 200 евра повеќе, како и на се' друго што знаат да пумпаат...
Samsung земи си половен, јас зедов половен од А серијата 2023 година и супер ме служи.

Сакам да сменам батерија на мојот самсунг а54 но ми е шубе од мобилариве кај нас, читам лоши искуства од луѓе што биле и во лиценцирани како мобико и во мој сервис. Што препорачувате? Вреди да се смени?

Сакам да сменам батерија на мојот самсунг а54 но ми е шубе од мобилариве кај нас, читам лоши искуства од луѓе што биле и во лиценцирани како мобико и во мој сервис. Што препорачувате? Вреди да се смени?
Вреди да се смени според мене. Ако си од Прилеп ќе ти ги препорачам Mobi Flip.
Ако си од друг град, кажи ќе ти препорачаат членовите.

Back
На врв Bottom