СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Зашто не заслужено, повеќе изиграа него Босна вчера. Имаа 3 4 шутеви во оквир и имаа свои моменти кога ја контролираа игра. Јас се израдував алал вера на Катарциве
Голманот ги спаси.

Пукна првото изненадување. :D

Доста бедни браќава, на ваква аматерска репрезентација ко Катар треба петарда да им бутне.

Зашто не заслужено, повеќе изиграа него Босна вчера. Имаа 3 4 шутеви во оквир и имаа свои моменти кога ја контролираа игра. Јас се израдував алал вера на Катарциве
Повеќе изиграа секако и Швајцарија имаше уште 3-4 шанси што не ги реализираше. Канада такви немаше вчера освен едната на Давид. Јбг сега тоа е им го здрвија од нигде никаде. Швајцарциве без братот xherdan shaqiri не се тоа тоа.

Да видиме сега Бразилциве како ќе отворат. Баш ме интересира каков фудбал играат бидејќи освен европскиве овие ги немам гледано 100 години. Од 7-1 кога ги уништи Маншафтот.

Нема покринџ тактичка иновација од ова кога после изведување од центар одма ја шутираат топката во аут, демек за пресинг кон противничките играчи.
Uber woke nonsense!

Нема покринџ тактичка иновација од ова кога после изведување од центар одма ја шутираат топката во аут, демек за пресинг кон противничките играчи.
Uber woke nonsense!
Uber woke nonsense? Ti psz go gledase godinava ili snooker gledase posebno revansot so bayern koga go ubija olise so vakva taktika

Баш се прашувам дали ако ги имаа овие паузи за хидратација, дали Бразил ќе јадеше 7 комада тогаш од Германија. Или ќе се консолидираа. Гледам Клоп беше денеска со критика дека се губи течноста и ритамот на игра на сметка на комерцијалност.

Сега за сега Мароко вшише ги пикнаа в шише првиве 10 минути.

So vakvi bekovi nema brazil sto da bara ova prvenstvo daj boze da gresam i od kakvi ronaldo adriano i uste milion igraci dojde red da im igra faking igor thiago sega znam fanovite na premier liga pravo ke napadnat ali ovoj vo brazil porano sisinja voda bi nosel

До кое дереџе стигнаа Бразил, Игор Тиаго им е прв напаѓач, а лев бек Даглас Сантош од Зенит (бекови воопшто немаат добри освен ајде Весли од Рома што има потенцијал ама и тоа е само еден бек, а зборуваме за Бразил), а Лукас Пакета плејмејкер, а кога ќе ти текне оти во минатото ги имаа Ривалдо, Роналдињо, Кака, а сега Лукас Пакета.

Ништо нема да направат ни ова првенство. Настрана тргнете ги овие 20 минути слаби што ги играат моментално, тоа си беше мое мислење и претходно.

Еве додека пишувам, Саибари постигна гол, новиот играч на Баерн Минхен.
Желба на Компани.

So vakvi bekovi nema brazil sto da bara ova prvenstvo daj boze da gresam i od kakvi ronaldo adriano i uste milion igraci dojde red da im igra faking igor thiago sega znam fanovite na premier liga pravo ke napadnat ali ovoj vo brazil porano sisinja voda bi nosel
Па слаб е Игор Тиаго никој не го брани.
Ќе одерат Брентфорд некока екипа.

Жоао Педро е подобар играч, а не е ни земен

Очигедлно не било само среќа минатиот успех во Катар.
До кое дереџе стигнаа Бразил, Игор Тиаго им е прв напаѓач, а лев бек Даглас Сантош од Зенит (бекови воопшто немаат добри освен ајде Весли од Рома што има потенцијал ама и тоа е само еден бек, а зборуваме за Бразил), а Лукас Пакета плејмејкер, а кога ќе ти текне оти во минатото ги имаа Ривалдо, Роналдињо, Кака, а сега Лукас Пакета.

Ништо нема да направат ни ова првенство. Настрана тргнете ги овие 20 минути слаби што ги играат моментално, тоа си беше мое мислење и претходно.

Еве додека пишувам, Саибари постигна гол, новиот играч на Баерн Минхен.
Желба на Компани.
Јас сеуште незнам зошто не го зеде Жоао Педро од Челзи. Типот имаше одлична сезона во мртвиот Челзи.

Back
На врв Bottom