СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Црвен картон на завршена утакмица, и воедно завршено првенство на Глупсон или како и да се вика овој другарот на шитхол. Ајде сега дремка и у 4 саат фудбалска романтика.

Слаби се чесите. Еден Колер, Кука, Недвед, Јанкуловски, Барош, Галашек, Чех…никад нема да имаат ваква постава.

Слаби се чесите. Еден Колер, Кука, Недвед, Јанкуловски, Барош, Галашек, Чех…никад нема да имаат ваква постава.
Ја тепаа Данска, Данска не е лоша, па така сократовски заклучив дека Чешка е добра. Појма немам кој им игра. Кореа не ми се свиѓаат зошто имаат слаба демографија и мажите им се мн искомплексирани, па така преку оваа анализа уплатив Мексико прво место, Чешка второ.

Муабетите со црвената линија ме потсети кога на сред пренос на мрт на финалето во 2014 имаше glitch во матриксот и на тв се појави некое рандом чиче. :pos: Не можам да ја најдам сликата, ама верувам дека повеќето ќе се сетите за што зборувам. :pos:

Мексико и Јужна Африка играат во Мексико Сити во Мексико на 2026 FIFA World Cup што не е ферски да се игра во свој двор, пред своја публика што значи голема предност пред Јужна Африка.
@bijons , прв пат во животот слушаш за Светско првенство во фудбал?

Премногу информации сподели оној другион коментатор што не е Перо Момировски, онака толку многу информации кажа што не мора да коментира следни две СП и пак ќе остане залиха.

Па да му ебам матер бе, аман не мора се да кажеш во 90 минути, остај нешто и за утре. Уууффффф еј, уморен сум од утакмицава како да сум трчал маратон.

Од 4 тешко дека ќе гледам, имам работа сабајле, утре од 21 Канада - Босна мислам дека нè очекува многу узбудлив фудбал. Се игра на БМО Фиелд во Торонто по мене многу смотан стадион ама тоа е, ќе има некоја церемонија како во Мексико.

Ако не чепкаше GPT еве на.

Иначе, првенство само у Европа кога се игра ми има смисла, ова се друго ми е егзотика. И тоа само во една држава да биде.

Ужас коментаториве , пуштив 5 минути па барав англиски стрим.

Последно уредено:
Оф сироти од преѓе се приклучуваат од Мексико никако да се приклучат, таман се приклучија преѓе, слика имаше тон немаше
Ама преѓе чоек...
Автоматски споено мислење:

Од 4 тешко дека ќе гледам, имам работа сабајле, утре од 21 Канада - Босна мислам дека нè очекува многу узбудлив фудбал. Се игра на БМО Фиелд во Торонто по мене многу смотан стадион ама тоа е, ќе има некоја церемонија како во Мексико.
Босна гази со Канада. Можно е Канада да дадат гол ама ќе јадат 2-3 од Босанџеросите

Дај бе уозбилите се на работа :D

Ќе биде Чешка и Кореја интересна, многу битен натпревар е ова за нив, би требало да падне добар фудбал.

Ќе биде Чешка и Кореја интересна, многу битен натпревар е ова за нив, би требало да падне добар фудбал.
Тежок натпревар ќе биде тапа прашање дали и ќе има голови...

Освен чувари у треќа снема, и или луѓе со инсомнија кој друг ќе гледа.

Back
На врв Bottom