PloTwist
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 13.419
- Поени од реакции
- 30.397
До колена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До колена.
Sorry for you bro

Смири се, ќе ти пораснат и тебе еден ден.Не ме занима само сакам да кажам дека има многу жени на форумов што имаат полови органи што висат
Повели секој ден после 5 ако сакаш да видиш до каде еСмири се, ќе ти пораснат и тебе еден ден.

Лутко. Како жена со искуство, пријателски ти кажувам дека ПМС фазава ептен лошо ја менаџираш. Напиј се нешто за смирување и легни си, премногу си хистеричен за после 5. И избегавај го форумот во тие денови. @мкд владе ќе ти каже зошто.Повели секој ден после 5 ако сакаш да видиш до каде е![]()

Абе седи си мирна, јас културно те поканив на фабричко подесување. Не е проблем и пред 5 само ќе треба уредно да се најавиш.Лутко. Како жена со искуство, пријателски ти кажувам дека ПМС фазава ептен лошо ја менаџираш. Напиј се нешто за смирување и легни си, премногу си хистеричен за после 5. И избегавај го форумот во тие денови. @мкд владе ќе ти каже зошто.![]()
Срц, нешто многу си ми нервозен. Можам да продолжам да те иритирам, а можам и да ја симнам топката.Абе седи си мирна, јас културно те поканив на фабричко подесување. Не е проблем и пред 5 само ќе треба уредно да се најавиш.

Си имам ја теткица по дома не ме секирај, поканата за Асеко беше чисто од култура. Мојот полов орган полни друга. Чисто ме нервираат дрвени адвокати демек ти незнаш пост да ми напишеш па се најде повикана.Срц, нешто многу си ми нервозен. Можам да продолжам да те иритирам, а можам и да ја симнам топката.
Види, со Вот сум на памети па врати. Знае машки да прими удар, а знае и да врати. Нема ништо лично. И не е лутко, не се дуе после првата реплика. Новиот Вот е кул Вот, умерен закачко, плус поконзервативен, се скраси, се смени. Некои митови се реалност.
Башка стариот Вот ќе ти посветеше есеј дека вака не се разговара со дама, со корективни насоки и забелешки кои дополнително ќе те загубеа во сообраќајот.
И да, знае да ми даде материјал со сочен таг, па после и јас да бидам мирен извесен период. Тука ќе ја изразам мојата себична природа и нема да ја споделам мојата среќа со тебе, а може да ти се најдеше корисна, да бидеш порелаксиран, посреќен, можеби и ти ќе станеш кул...како нас.
Облечи патичињата и шетни малку, сврти некое крукче, да ти се врати циркулацијата. Може ќе запознаеш некоја девојче, тетка или теткица. Ама прво добро издувај се, ослободи ја енергијата затоа што ако ѝ пристапиш на овој начин ќе те познае дека ти е виснат. Чил и читај малку меѓу редови.![]()
Абе уште 200 пати повикана и неповикана ќе ти пишам дека не си интересен, кога се обидуваш на глуп начин да бидеш духовит кон форумски океј ликови.Си имам ја теткица по дома не ме секирај, поканата за Асеко беше чисто од култура. Мојот полов орган полни друга. Чисто ме нервираат дрвени адвокати демек ти незнаш пост да ми напишеш па се најде повикана.
Кога сме кај новиот вот јас престанав да му ги читам километарските постови така да и незнам што сакал да ти каже, твојот пост ми дојде на волеј онака.
Мислам дека станувам престар за форумовАбе уште 200 пати повикана и неповикана ќе ти пишам дека не си интересен, кога се обидуваш на глуп начин да бидеш духовит кон форумски океј ликови.
Убав заклучок. Има потенцијал. Добра ноќ и слатки сништа. Гушкај се со теткица.Мислам дека станувам престар за форумов
У мое време имаше ок ликови а кој што напишал на форумов голем кур.
So pak jas sega ?Лутко. Како жена со искуство, пријателски ти кажувам дека ПМС фазава ептен лошо ја менаџираш. Напиј се нешто за смирување и легни си, премногу си хистеричен за после 5. И избегавај го форумот во тие денови. @мкд владе ќе ти каже зошто.![]()

Мислам дека е многу благородно и слатко што толку време поминуваш со малите, навистина, но општо познат факт е дека некои почнуваат поради тоа да гукаат и како тебе да комуницираат со песнички, да не грешам душа ама како да привремено ментално се уназадуваат и почнуваат да мислат дека што ги засмева малите е смешно за целиот свет, па останатите сме казнети да скроламе низ основно-матурантски стихови во стилот на:Доаѓаш ти вот брате
од некое струмичко село
пишуваш там опширни стфари
за да мислат оти си на бело.
а ти заглавен со фризурата
ко на Мицкофски гелот.
Елекофенција на нивоу
мислиш дек ке не хипотизираш
После третиот ти збор
Ти сите ги нервираш.
Што се деси со тебе
Ама стфарно сакам да знам
Порано беше кул
Ск само си обичан блам.
Измрдало ти ак'ло
Од холанска емдиемејка
Ти мислиш дека мислиш
А само си празна лејка.
Бреееееејка.

Ме освоија форумските те(ј)товци, си ја знам веќе вредноста. Мај-Декември врските како што би била онаа меѓу мене и Акесо, носи поволности кога сум јас Мај со моите едвај триесетина. Умре безусловното џентлментство со стариот wot, и ако сакам да се вратам на кул листите на нашите драги редовни посетители, морам да сум овца во волчја кожа, како што форумскиот дрескод за мажи налага и да оставам нашата Акесо сама да се справи со понудите за полнење како една вистинска, модерна, еманципирана жена.Башка стариот Вот ќе ти посветеше есеј дека вака не се разговара со дама, со корективни насоки и забелешки кои дополнително ќе те загубеа во сообраќајот.