Значи мажена. Штета.Не излевам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи мажена. Штета.Не излевам.
Фер.Ќе мора да те одбијам, за мене народот не е примат уште од 2016 година. Баш тие проблеми со пасошите што ги спомна се поради народот па сега, мене искрено не ми се оди на таа страна во се и по секоја цена.
Бог и семејство први.
овој roll over and surrender е забава и игри се додека делумно ти одговара, ионака си нели дотерана, но кога царот ќе донесе дрес код бурка и размената на документи ќе поминува само низ очите на аутфитот како поштенско сандаче тогаш... како беше онаа, дојдоа по едните не зборев, дојдоа по другите не зборев, па кога дојдоа по мене... и не, не плачам дека се нацисти како либтард за ваков малецок закон, само сакам да нагласам опасноста во преседанот и примерот ти за царот. Да, може да збориме дали овој народ заслужува добро, може да се смееме дека секоја вест три дена, знаеме дека нема никој да излезе да протестира поради нашиве дискусии и дека лесно може да се лизнеме (хе) во whataboutизам муабети, но мислам дека има нешто и поетично убаво да си на правата страна на историјата, макар во некое рандом интернет ќоше како ова.Ситуацијава се има повторено неколку пати во историјата, каде царевите ќе донеле некој дрес код, народот ќе правел ука бука, и на крај заборава. Така да, не е голема работа и не е тешко да не се носат шорцеви и апостолки во институција.

... не идеш изгледа на Пиво фест во Прилеп, да седнеш на отворено на скара во стара чаршија, да видиш што чупиња и женчиња стегнати и убави парадираат нагоре надоле, јас сум женско, па мерак ми е да ги гледам така дотерани како да сум некаде на приморско место, а не во Прилеп!Рака на срце, најубави ни се битолчанките, и со шминка и без
Кој сака нека се лути!
Od deka si ?Не излевам.
Abe soo, peceni od sonceto, na niva po cel den .... не идеш изгледа на Пиво фест во Прилеп, да седнеш на отворено на скара во стара чаршија, да видиш што чупиња и женчиња стегнати и убави парадираат нагоре надоле, јас сум женско, па мерак ми е да ги гледам така дотерани како да сум некаде на приморско место, а не во Прилеп!
Barem ima i so da se vidi, ne ko skopjanki i velesanki, ko divogradba siteНе знам јас таму, тоа ти треба да ни кажиш. Ти сакаш да гледаш битолски чупиња на широк сокак.
На широк сокак помини, па в очи умри.![]()

Од Зимбабве бе!Od deka si ?
To ti idi nekako kako vo apteka andol sam da si nosisСамо кондом.

Ti pak odma se odkazvasЗначи мажена. Штета.

Ти само пари понеси си и у двете ко ќе идеш, па ќе видиш колку аутфитот е небитен.To ti idi nekako kako vo apteka andol sam da si nosis![]()
Ete, koj si znaj, si znajТи само пари понеси си и у двете ко ќе идеш, па ќе видиш колку аутфитот е небитен.

Еј, ти беше проповедник на Ковид мерките, и на боцките полни со млака водичка, кои не соодвејствуваа со здравата логика, а не пак само со голата логика! Имаш т.н. Ковид пасош, поточно пропусница, која ти дава за право да уживаш на ладно кафе со амбиенталност каде сите вакцинирани, потенцијални преносители, можеби се билни, а можеби и не. Мачката на Шредингер. Така, да, ја делам критичноста и резервираноста на Дарлинг кон општествената мрежа, од проста причина што народот е креаторот на активните политики, и во континуитет си ги гласа, не учи од сопствените грешки. Грутка може да биде секоја политичка, граѓанска или идеолошка катастрофа, и општо секаква несреќа, последниве 35 години. Е сега, Христијанството те учи и да простиш...да не биде само политички осврт на темата.Фер.
Но,
овој roll over and surrender е забава и игри се додека делумно ти одговара, ионака си нели дотерана, но кога царот ќе донесе дрес код бурка и размената на документи ќе поминува само низ очите на аутфитот како поштенско сандаче тогаш... како беше онаа, дојдоа по едните не зборев, дојдоа по другите не зборев, па кога дојдоа по мене... и не, не плачам дека се нацисти како либтард за ваков малецок закон, само сакам да нагласам опасноста во преседанот и примерот ти за царот. Да, може да збориме дали овој народ заслужува добро, може да се смееме дека секоја вест три дена, знаеме дека нема никој да излезе да протестира поради нашиве дискусии и дека лесно може да се лизнеме (хе) во whataboutизам муабети, но мислам дека има нешто и поетично убаво да си на правата страна на историјата, макар во некое рандом интернет ќоше како ова.
![]()

Да не предизвикувам локал-патриотски рʼчкања, ќе речам само дека ти верувам... не идеш изгледа на Пиво фест во Прилеп, да седнеш на отворено на скара во стара чаршија, да видиш што чупиња и женчиња стегнати и убави парадираат нагоре надоле, јас сум женско, па мерак ми е да ги гледам така дотерани како да сум некаде на приморско место, а не во Прилеп!

Пази што зборуваш, пола форумџики ни се дивоградба, а добар дел и срушена со багер карабина (од друг помал град со енѕеро..)Barem ima i so da se vidi, ne ko skopjanki i velesanki, ko divogradba site![]()
Да имаше рамковни ќе беа на диво легализирани.Пази што зборуваш, пола форумџики ни се дивоградба, а добар дел и срушена со багер карабина (од друг помал град со енѕеро..)
Па дали...Да имаше рамковни ќе беа на диво легализирани.![]()
)Nema laga kaj meneПа дали...
ама @мкд владе ќе кука после како сите го мразеле, а види го што пишува за мнозинството
(бар да преќути некогаш и кога е во право)

Далеку е. Дај кажи поблиску негде.Од Зимбабве бе!