Darling
High Value
Убаво тргна, и успеа во вториот дел да треснеш глупост од епски пропорции.Ако размислиш убаво, вмро не е десничарска партија, дури една сдсм е подесно од вмро лол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво тргна, и успеа во вториот дел да треснеш глупост од епски пропорции.Ако размислиш убаво, вмро не е десничарска партија, дури една сдсм е подесно од вмро лол.
Проста раја секогаш ќе има и ќе верува на се што им сервираат.Мене јасно ми е дека се исти, ама имаш процент на луѓе кои мислат обратно и веруваат во бајки
Не можат да плукаат едно 300к ДПМНЕ обесени на државна цицка. Не очеувај некој од нив да направи било што дури и во најлоши сценарија. 500 евра на 1ви и Македонија до Индија.Проста раја секогаш ќе има и ќе верува на се што им сервираат.
Проблем се оние што ги бранат партиите, сите треба се да ги пљукаат.
Дали народот им верува или не, дали ги брани или не, сеедно е бидејќи е политички неписмен.Проста раја секогаш ќе има и ќе верува на се што им сервираат.
Проблем се оние што ги бранат партиите, сите треба се да ги пљукаат.
Што беше различно од кога сдсм беше на власт?Не можат да плукаат едно 300к ДПМНЕ обесени на државна цицка. Не очеувај некој од нив да направи било што дури и во најлоши сценарија. 500 евра на 1ви и Македонија до Индија.
Нека се одземе бе правото, не е проблем. Очигледно тие што заминале се најголемиот душман на Македонија. А, главен фактор у целиов муабет е дека иселениците не плаќале данок и не живееле во Македонија. Значи се цени жртвата на некој начин.
Што правиме со тие што живеат во Македонија, а од избори на избори ги гласаат истите гомна од вмро и сдсм? Со кој образ овие бараат подобра иднина и ќе кажуваат за одзимање право на глас?
Чуден народ сме, во секоја прилика бараме да се делиме на вакви и такви. Ако се одземе правото на глас за иселениците, очекувам нашите патриоти што живеат во Македонија да ја средат државата во наредни 4 години. Така и ние ќе се вратиме, и ќе плаќаме дупло данок без проблем.
Тие претставници се репрезентативен примерок на луѓето со кој располагаме. Каква и да е им е одлуката, они ќе живеат со изборот.Нека се одземе бе правото, не е проблем. Очигледно тие што заминале се најголемиот душман на Македонија. А, главен фактор у целиов муабет е дека иселениците не плаќале данок и не живееле во Македонија. Значи се цени жртвата на некој начин.
Што правиме со тие што живеат во Македонија, а од избори на избори ги гласаат истите гомна од вмро и сдсм? Со кој образ овие бараат подобра иднина и ќе кажуваат за одзимање право на глас?
Чуден народ сме, во секоја прилика бараме да се делиме на вакви и такви. Ако се одземе правото на глас за иселениците, очекувам нашите патриоти што живеат во Македонија да ја средат државата во наредни 4 години. Така и ние ќе се вратиме, и ќе плаќаме дупло данок без проблем.
Зошто би имале право да одлучуваат за судбина на место во кое веќе не живеат ?
Нормално дека не треба да имаат право да гласаат
Баш дека е поинаков начин, ја менува перцепцијата.Vidi sega, Makedonija e nefunkcionalna drzava nisto ne funkcionira kako sto treba. I toa bez nase ucestvo. Ova ispagja kako nie da odlucuvame i ja zagrozuvame vasata idnina. Pokraj toa i fakticki e pogresno. I nie gi pocustvuvame posledicite samo na poinakov nacin.
Му го испревртуваш муабетот, не се работи за никаква надменост тука. Кој отишол, отишол и се снашол, како се снашол, никој од дијаспора веќе не се замара со одземање права за гласање и терање правдина во тој систем зошто решиле дека по секоја цена ќе бегаат од него и тоа е, затоа и ги нема за гласање па верувам дека дури и да се игра истата политика како што ја играат браќата со платени автобуси за да се дојде на гласање, ретко кој ќе дојде зошто најголем дел од тие заминати се поштени луѓе што сакале да работат и заработат или на некој начин оштетени од системот доле.Тоа што мислите дека некој треба да ве заслужи е исто многу симпатично . Кој ви ја даде таа надменост сакам да знам
Инаку темата е дискутирана и во други земји, не сме уникатни за ова.

Vidi sega, Makedonija e nefunkcionalna drzava nisto ne funkcionira kako sto treba. I toa bez nase ucestvo. Ova ispagja kako nie da odlucuvame i ja zagrozuvame vasata idnina. Pokraj toa i fakticki e pogresno. I nie gi pocustvuvame posledicite samo na poinakov nacin.
Баш дека е поинаков начин, ја менува перцепцијата.
Како сме на исто кога на на мапата ти покажува нешто друго.Прегледај го приврзокот 479701
Toa e toa, makedonceto, ciganite od indija, afganistan i 5-6 jebi vetar drzavi od afrika i azija na ista branova dolzina. Bar znaeme do kade sme.
Автоматски споено мислење:
Abe ostaj kako so ziteli na Monako ili Linhenshtain da zborime a ne za paraziti so 300K administracija i 500e plata... Smeski...
Иако различно меѓу себе, сите од нив се директно засегнати од изборот. По мене право на било каква политичка сила и одлука треба да имаат луѓето кој се активно вклучени во животот на таа држава.Kazav vo drug primer deka sekoj individualno razlicno e zasegnat pa i bracen par da e. Toa ne e pravna kategorija ni argument za takvo drasticno kratenje na osnovno pravo koe proizleguva od imanje edno drzavjanstvo. Kako vo praksa ke se primeni toa pravo e drugo prasanje, da ima razlika vo zavisnost za kakvi izbori se raboti.
Me cudi kako taka lesno se zalagate da se ukine takvo sustinsko i vazno pravo. Bukvalno sakate sekoja politicka sila (koja i onaka e mala) da ni ja zemete.
Десничарска партија сдс го смени името, супер одлука на десничарската партија нема штоВака кога ќе прочитам се смеам многу.
Ако размислиш убаво, вмро не е десничарска партија, дури една сдсм е подесно од вмро лол.
Кој и да реплицира, пред да пишеш, размисли убаво, види и ги постапките на двете партии.
Точно е дека сдсм имаше некои левичарски желби, ама повеќето беа наметнати или фејк од вмровска пропаганда.
Гледајте ги делата на партиите, на двете, сдсм и дпмне и кажете ми која партија е и има повеќе десничарски одлуки и дела.
Дпмне се микс на комунисти/социјалисти со вишок хромозом. Како каже главниот, сите како папагали надоле, не се користат мозочните клетки. Класика комунизам.