Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тек замисли да не се распаднеше империјата на Александар Велики, тогаш капитен ќе ни беше Салах
Прегледај го приврзокот 479446

Не и нема потреба да гледаме.Не сте гледале значи светско клупско првенство![]()

Ke ima od mozzart specijal spisanie za svetsko, slicno na toa sto go barav, mislam deka ke izleze na 11 juni za tie sto ste zainteresirani za vakva nestoDali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Obicno vakvite spisanija izleguvaa kraj na Maj.
Се се слагам освен класичново преценување на англичаниве пред секое светско.Треба да си препреголем фанатик за фудбал или хипстер што вчера почнал да гледа фудбал ради првенствово да најдеш поише од 2 утакмици што се вреди 90 минути од твојот живот во групната фаза. Па невереројатно каква тиња од мечеви ќе биде ова. Жими Англија Хрватска што нешто демек, па и таму хрватите ќе го земат ко баба внуче.
Треба да си препреголем фанатик за фудбал или хипстер што вчера почнал да гледа фудбал ради првенствово да најдеш поише од 2 утакмици што се вреди 90 минути од твојот живот во групната фаза. Па невереројатно каква тиња од мечеви ќе биде ова. Жими Англија Хрватска што нешто демек, па и таму хрватите ќе го земат ко баба внуче.
Се се слагам освен класичново преценување на англичаниве пред секое светско.