СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мундијалот во САД, Мексико и Канада 2026.

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Стадионот во Чикаго штета што не е меѓу стадионите на кој ќе се игра. Стадионот е бомба.

А тоа што американците имале протокол ако има грмотевици правеле пауза 30 мин и ако во тие 30 мин пак има грмотевици се броеле пак 30 мин од последниот удар на гром. Не знам дали имаат рангирање за какви грмотевици ќе се работи и дали е тоа за посебни делови од Америка или на ниво на САД. Ќе биде интересно ако дојде до таков случај.

Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Obicno vakvite spisanija izleguvaa kraj na Maj.
Ke ima od mozzart specijal spisanie za svetsko, slicno na toa sto go barav, mislam deka ke izleze na 11 juni za tie sto ste zainteresirani za vakva nesto

Фалат Италијаниве и Чилеанциве на турнирот. Многу влијаат на атмосфера и на динамика. Италија и Baggio финале 1994 токму во Америка

Германциве најјак дрес извадија. Мора да се купува некоја реплика од Кинезите дека 150 евра на куково лето ќе им платам на Адидас. Аздисале мајмуните. Минатото Европско 49 евра за од Крос платив ама ова сега е чисто ебење мозок.

Треба да си препреголем фанатик за фудбал или хипстер што вчера почнал да гледа фудбал ради првенствово да најдеш поише од 2 утакмици што се вреди 90 минути од твојот живот во групната фаза. Па невереројатно каква тиња од мечеви ќе биде ова. Жими Англија Хрватска што нешто демек, па и таму хрватите ќе го земат ко баба внуче.

Треба да си препреголем фанатик за фудбал или хипстер што вчера почнал да гледа фудбал ради првенствово да најдеш поише од 2 утакмици што се вреди 90 минути од твојот живот во групната фаза. Па невереројатно каква тиња од мечеви ќе биде ова. Жими Англија Хрватска што нешто демек, па и таму хрватите ќе го земат ко баба внуче.
Се се слагам освен класичново преценување на англичаниве пред секое светско.

Имаш Португалија - Колумбија, Франција - Норвешка, Шпанија - Уругвај, Мароко - Бразил. Ќе има нешто ќе се гледа доколку се има време.

Се се слагам освен класичново преценување на англичаниве пред секое светско.

Ќе се усерат штом пројдат групи тоа да не се лажеме дека нешто они ќе успеат првенствово. Али хрвативе ми се многу слаби, дај боже да грешам, ама некако ми се најслаба варијанта од нив последниве 20 години. Или можда хајпот не е на ниво ко претходни години.

Back
На врв Bottom