СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Аргентина да немаше амбиции Меси сигурно немаше да крши нози на 38 години.
Имаат добри играчи ептен, прилично сум убеден дека ќе стигнат далеку, полуфинале/финале.
Затоа пишав дека јужноамериканците не треба да се потценуваат, Уругвај, Колумбија, Чиле од секад знаеле да гинат и да праат проблеми.

Јас имам чувство дека ќе испаднат од чкљ репрезентација и дека ќе стигнат највеќе четвртфинале. Меси повеќе церемонијално ќе го изигра турнирот како за последен пат да се испрати, не верувам дека ќе се форсира за брка титула како пред 4 години.
Доколку бидат први во група а Уругвај втор, ќе се вкрстат во 16финале. Ќе биде интересна утакмица

Што мислите за Уругвај? Со Валверде, Нуњез, Араухо, Угарте и Хименес?
Група и евентуално 1/16 финале ќе поминат. У осмина ќе заглават а многу мали шанси им давам за 1/4 иако навивам за нив.

На Мексико се смееа дали ке воспостават ред, хкккк пу да ти се :гомце: у тоа ретардирана држава.
Пак нека им даваат да организираат...

Турковите ми се интересни како репка. Доста млада екипа. За навивање што знам. Германците ми се крш. Нека помине групнава фаза па ќе видиме понатака ако се појават симпатии кон некоја репка.

Швајцарците се жалат на отровни змии во близина на тренинг кампот

Група и евентуално 1/16 финале ќе поминат. У осмина ќе заглават а многу мали шанси им давам за 1/4 иако навивам за нив.
Тешко дека 1/16 би поминале. Ако завршат втори во групата зад Шпанија, одат на првиот од J група (Аргентина :D).

Тешко дека 1/16 би поминале. Ако завршат втори во групата зад Шпанија, одат на првиот од J група (Аргентина :D).
А у што си толку сигурен дека Аргентина ќе биде прва ?

Па Кејн можда е и најдобриот шпиц на мундијалот, за другите у напад шо знам.
Одбраната им е голем прашалник, седината добра али крилата ќе видиме дали ќе се појават на натпреварите, на Сака формата му е у благ пад, Гордон ќе видиме, Рашфорд игра еднаш на 3 натпревари на ресто неможеш да се ослониш.
Haland go zaboravi

Уште е подобар, отвори види колку месеца немаше ни гол ни асистенција Хајанд.
ПС Кејн е уствари у конкуренција за најдобар играч, Халанд е далеку под него.
Исто имаат, ако зобриме четврт финалиња на светско, ако зборуваме севкупно со се европско далеку повеќе имаат инцестите.

Последно уредено:
Најјакиот дел им е селекторот. Другото горе долу е или вон форма или лабилно играат. Штета, затоа што стално ми се интересен тим. И тие и Колумбија.

Зато што играат со Австрија, Алжир и Јордан?
Многу се потценува Австрија. Имаат добар тим и мислам дека баш тие можат да ја тепаат Аргентина.

Исто имаат, ако зобриме четврт финалиња на светско, ако зборуваме севкупно со се европско далеку повеќе имаат инцестите.
Семи фајналс колку што знам англиски се полуфиналиња а не четврт.

Back
На врв Bottom