Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаат извршено и кај нив контроли и резултатите биле катастрофални лепено меѓу себе месо за сува печеница 3 4 класа на месо продавано за 1 класа се очекува деновиве да излезат со детали за овие месопроизводителиPosle mlekarive, sledni se nadevam deka kje bidat proizvoditelite na suvomesnati proizvodi, vreme im e i na niv da gi istresat asalno. Sekoja vtora budala stana proizvoditel, vo shupa proizveduvaat. Celo gjubre od svetot go uvezuvaat ovde.
Bash kje cekam rezultati, da vidam koj firmi se, ma da gi znam koj se zosto sum vo trgovija.Имаат извршено и кај нив контроли и резултатите биле катастрофални лепено меѓу себе месо за сува печеница 3 4 класа на месо продавано за 1 класа се очекува деновиве да излезат со детали за овие месопроизводители
Автоматски споено мислење:
Денес после долг период бев во ех Вива Фреш маркетот сега ребрендиран во Интер Спар во 90% истите производи кои ги имаа и претходно имаат неколку нивни производи по брендот Спар на неколку чисто онака проверив истите се пакувани во Косово , единствена сега разлика е што повторно ги вратија и свински производи сувомеснати во месарата и деликатесот не приметив дека имаат свински производи незнам како е во другите маркети на Спар
Ја не реков за 1000 дека може добро да се наполни фрижидер туку дека скоро 1000 ќе потрошиш за малку производи.Ја фрижидер со 6-7 000 неможам да наполнам, он сакал за 1000
Ај препрочитај што напиша и врати се.Ја не реков за 1000 дека може добро да се наполни фрижидер туку дека скоро 1000 ќе потрошиш за малку производи.
Да де дека се малце 1000 денари. 1000 денари ќе потрошиш а не си купил за да ти биде целосно до крај полн фрижидерот.Ај препрочитај што напиша и врати се.
Абе ќе се најадеш ама да наполниш добро квалитетно фрижидер за цел месец доручек и вечера нема да ти се доволни тие 1000 денари за пазарење.За 1000 може кило печеница да земам, неколку сомуни, патлиџан, да се најадам ко човек.
Абе ќе се најадеш ама да наполниш добро квалитетно фрижидер за цел месец доручек и вечера нема да ти се доволни тие 1000 денари за пазарење.
Мислам да ти крцка фрижидерот со производи.
За еден човек 1000 денари за една недела фрижидер.Да де дека се малце 1000 денари. 1000 денари ќе потрошиш а не си купил за да ти биде целосно до крај полн фрижидерот.
...де бре, ти од Тетово не знаеш каде ќе биде Спар, прошла недела прилепчанчиња (ученичка ескурзија) биле во вашиот мол, Палма ли беше и ни пренеле инфо дека во приземјето ќе било Спар, а дека Рамстор на спрат го затвориле, а си изнакупиле парталчиња од брендовите Котон и ВаикикиКако што пишав Spar ќе отвараат и во градови каде што воопшто немало Kit Go или Viva Fresh.
И веќе пишав Тетово ќе има Spar тој е град каде не се ребрендира Kit Go или Viva Fresh затоа што тој град воопшто ги немал тие маркети.
Еве веќе има оглас за продажен персонал
![]()
Продажен Персонал - Тетово | Тетово | SPAR MACEDONIA | Vrabotuvanje
Продажен Персонал - Тетовоwww.vrabotuvanje.com.mk
Некој од Тетово има информација каде ќе биде маркетов во Тетово?

Епа не сум бил во Palma mall овој месец и предходниот. Еднаш кога бев поодамна после не знам годиништа влегов во Ramstore....де бре, ти од Тетово не знаеш каде ќе биде Спар, прошла недела прилепчанчиња (ученичка ескурзија) биле во вашиот мол, Палма ли беше и ни пренеле инфо дека во приземјето ќе било Спар, а дека Рамстор на спрат го затвориле, а си изнакупиле парталчиња од брендовите Котон и Ваикики![]()