Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
И кога ќе отидеш сабајле да купиш нешто на акција прво ќе ти кажат дека робата уште не е стигната а ако се вратиш после 2 или 3 саати ќе ти кажат дека се продала :pos:
Во Вива фреш кај ритаил поинт секад имало во изобилство производи од акциите ама имаат и еден помал во кино бутел и редовно ништо немаше таму една од причините што не ми се влегува во Стокомак

Како што пишав Spar ќе отвараат и во градови каде што воопшто немало Kit Go или Viva Fresh.

И веќе пишав Тетово ќе има Spar тој е град каде не се ребрендира Kit Go или Viva Fresh затоа што тој град воопшто ги немал тие маркети.

Еве веќе има оглас за продажен персонал

Некој од Тетово има информација каде ќе биде маркетов во Тетово?

Во Вива фреш кај ритаил поинт секад имало во изобилство производи од акциите ама имаат и еден помал во кино бутел и редовно ништо немаше таму една од причините што не ми се влегува во Стокомак
A изборот во SPAR е богат како во VERO или помал избор?

A изборот во SPAR е богат како во VERO или помал избор?
Струга спар е огромен и има голем број на артикли. сличен е како на сликите објавени погоре неколку поста. Поинаков распоред на шталажи спрема предходно китго

А ќе има ли Шпар у Скопје и шо бидна со Пепко у Скопје?

Да.
Пепко ќе има во Рамстор.
A Пепко во Тетово ќе има ли?

Сум бил во тој во Врање Пепко има доста работи од украси за дома, работи за во бања, за има интересни играчки, боенки за деца и по нешто облека се наоѓа. Не дека е кој знае што ама се наоѓа по нешто. Слично е како Flying Tiger и LC Waikiki.

Веќе нема најевтин супермаркет. Има само помалку скап, ужасно скап и изгор скап.
Стокомак кај оди со цените во вис, па и почна на Кипер да личи во тоа што некои ствари ги нема во сите свои маркети. Под истиот изговор дека не се дојдени или дека рано се продале, а всушност вработените си ги дигнале за себе и за своите семејства. :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Во сите ли Spar маркети има понуда на риба свежа вака како на видеово или само во одредени?
Пример Веро има во Скопје дел рибарница ама во Тетово нема.

Туку да нема веќе евтин супермаркет,све отидоа цените нагоре и сега до 1000 денари ти се малку за едно пазарење да наполниш кеси и фрижидерот да ти е полн.

Back
На врв Bottom