Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако даваме 80 нека одат по Тонали ми нема логика да платиш таа сума за овој.
Тоа и ми беше идејата.
Овој го гледав т.е. ми влегуваше во видокруг сезонава кога играше Вест Хем. Добар играч е, ама од тоа што видов, не е нешто вау.

Тоа и ми беше идејата.
Овој го гледав т.е. ми влегуваше во видокруг сезонава кога играше Вест Хем. Добар играч е, ама од тоа што видов, не е нешто вау.
Добар играч али не е 80 фунти добар.

Ќе треба да намали значително плата да оди било каде у овие.

@GavolRulz што копаш по стари мислења да ставаш хаха бе, ко Костич? :D
Ако, ако, дај Боже секогаш кога ќе критикуваме некои играчи да не демантираат со перформанси вака ко Ламенс, па сами да си удираме сеир на наша сметка тука, никаков проблем. :)
Ме интересираше кој јадел трици за трансферот :ROFLMAO:
Инаку и јас бев скептик, т.е повеќе сакав Мартинез да дојде :icon_lol:

Ме интересираше кој јадел трици за трансферот :ROFLMAO:
Инаку и јас бев скептик, т.е повеќе сакав Мартинез да дојде :icon_lol:
Не се сеќавам кој беше али имаше и ја бев скептик, мислам дека поголем дел го баравме Мартинез.

Последно уредено:
Абе брат нека дадат 20 и нека носат мислиш ќе се офајдат од него.
Не за друго, ќе прави штета против нас, како Велбек и Ван Бисака, а и голманите што ги имаме распродавано низ лигата, како Хендерсон и слични.

Рашфорд заслужува да го пратат да игра во некоја Ш лига, онака за да му ја изебат фудбалската кариера. Одмилен ми е како човечко суштество, исто како и брат му Џеси и остали копи-пејст нигери wanna be рапери !!!

Од Тонали се спуштивме на Алекс Скот од Борнмут, 22 години , Nice, повторно одиме со таленти а не докажани играчи што ни е прекупотребно, но управата знае подобро нели?

Се распрашувале нашите и за Хал...

Се распрашувале нашите и за Хал...
Ние само прашуваме не дејствуваме, исто како на пазар само гледаме нешто ни се допаѓа ама не го купиваме оти за некојси 10 - 15 % е поскапо од другата тезга , накрајот зимаме ефтино и се каеме , дежа ву ни се случува .

За Хал мислам дека нема шанси сега можеби наредното лето , за сега треба да се поеба средината со таленти да се бориме за 5 место без ниту еден трофеј. Тоа се целите на Јунајтед.

У Април Пр от на најјако Јунајтед ќе пазарува многу ова лето, почеток на Јуни, трансфер буџетот е 200 милиони, е сега можеби на нас ни изгледа многу арно ама за добар играч ти требаат 80-90 м што се околу 3 играчи мање више, а на нас ни требаат барем 5-6 плус замени за оние што ќе си одат,смешки, малку имам надеж по ланското сценарио ама мислам дека е поголема рекламата од реалноста што би се случила. Иначе Скот не е толку лош, ми се допаѓа, ама не може целиот товар да го понесе, треба искусен таму.

Back
На врв Bottom