Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Печен е за Арсенал

Ако даваме 80 нека одат по Тонали ми нема логика да платиш таа сума за овој.Печен е за Арсенал![]()
Тоа и ми беше идејата.Ако даваме 80 нека одат по Тонали ми нема логика да платиш таа сума за овој.
Добар играч али не е 80 фунти добар.Тоа и ми беше идејата.
Овој го гледав т.е. ми влегуваше во видокруг сезонава кога играше Вест Хем. Добар играч е, ама од тоа што видов, не е нешто вау.
Ме интересираше кој јадел трици за трансферот@GavolRulz што копаш по стари мислења да ставаш хаха бе, ко Костич?
Ако, ако, дај Боже секогаш кога ќе критикуваме некои играчи да не демантираат со перформанси вака ко Ламенс, па сами да си удираме сеир на наша сметка тука, никаков проблем.![]()
Не се сеќавам кој беше али имаше и ја бев скептик, мислам дека поголем дел го баравме Мартинез.Ме интересираше кој јадел трици за трансферот
Инаку и јас бев скептик, т.е повеќе сакав Мартинез да дојде![]()
40+ треба да е цената за Арсенал и Челзи.Добар играч али не е 80 фунти добар.
Ќе треба да намали значително плата да оди било каде у овие.
Абе брат нека дадат 20 и нека носат мислиш ќе се офајдат од него.40+ треба да е цената за Арсенал и Челзи.
Не за друго, ќе прави штета против нас, како Велбек и Ван Бисака, а и голманите што ги имаме распродавано низ лигата, како Хендерсон и слични.Абе брат нека дадат 20 и нека носат мислиш ќе се офајдат од него.
Ние само прашуваме не дејствуваме, исто како на пазар само гледаме нешто ни се допаѓа ама не го купиваме оти за некојси 10 - 15 % е поскапо од другата тезга , накрајот зимаме ефтино и се каеме , дежа ву ни се случува .Се распрашувале нашите и за Хал...