Каде бе со AI …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде бе со AI …
Ама затоа вие секоја година финале играте и по една титула минимум20 години карабао куп и сеа у една година премиер и ЛШ со оваа неигра? Гитла ајде наредна година ни 5то место нема да бидат.
Ne znam dali e, ovoj na snap pusta storinja bog da cuva, stai i od promasuvanjeto na west ham mislam. Ama ima sansa da go pecka gabriel, od dno na dusa se mrzat i dvajcata baska mislam go zaebavaa otkako osvoija, taka da ima sansa da ne e fejk, snap neam za da znam.Каде бе со AI …
Ама затоа вие секоја година финале играте и по една титула минимум
Ама затоа вие секоја година финале играте и по една титула минимум

Заеби статистика кој не ја гледал утакмицава ќе мисчи дека ПСЖ којзнај колку доминирал .Една 100% шанса не направија да не беше пеналот а беше уште една утакмица немаше да дадат.Тоа со поседот на топка е вртеја на центар не пред шеснасетик да прават шанси. Ударите на гол мизерни и тие малку беа.Се на се слаба утакмица од двата тима победи посреќниот а не подобриот.
Ти седи едвај четврт финале стигате, последно кога игравте финале големи се шансите во пелени да си билА вие па оти играте финалиња кур кршете.![]()
Од кај бугарин Илиев?Бугарин, поранешен фудбалер, партизановец и пред се верен уживател на кокаин
Кога ќе се одлучиш за кој клуб навиваш, не можам да те допратамЌе те замолам со малце поголема почит да ми се обраќаш кога зборуваш за најтрофејниот клуб во најсилното првенство.

Кога последен пат освоите трофеј?Кога ќе се одлучиш за кој клуб навиваш, не можам да те допратам

Па да де, тоа и реков. Имаш една крајност, а тоа е Интер лани, кои излегоа како прв пат да играат фудбал и беа размонтирани и финалето беше негледливо и доссдно и имаш друга крајност, ова денес, кое беше исто така негледливо ама имаа огромна среќа што дадоа гол на почеток, такоџе на среќа, а по мене и нерегуларен ама ајде, и успеваа да ги умртват нападите на ПСЖ се до пеналот. Во ред, да, дефанзивно ова беше добро од страна на Арсенал, имаа 55/60 минути проблем и Дуе и Кварацкелија и Дембеле, ама после тоа им се растури играта и ПСЖ имаше и повеќе простор и шанси.Ај не зафркавај, на страна ова назадување кај Артета и тоа што целосно вртење кон резултат му се одрази и на играта, па и на дефанзивната цврстина...
За разлика од лани, овие барем знаеа да ги лимитираат доста.
Кога ќе се одлучиш за кој клуб навиваш, не можам да те допратам