UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
20 години карабао куп и сеа у една година премиер и ЛШ со оваа неигра? Гитла ајде наредна година ни 5то место нема да бидат.
Ама затоа вие секоја година финале играте и по една титула минимум

Каде бе со AI …
Ne znam dali e, ovoj na snap pusta storinja bog da cuva, stai i od promasuvanjeto na west ham mislam. Ama ima sansa da go pecka gabriel, od dno na dusa se mrzat i dvajcata baska mislam go zaebavaa otkako osvoija, taka da ima sansa da ne e fejk, snap neam za da znam.

Ама затоа вие секоја година финале играте и по една титула минимум

Ќе те замолам со малце поголема почит да ми се обраќаш кога зборуваш за најтрофејниот клуб во најсилното првенство.

Заеби статистика кој не ја гледал утакмицава ќе мисчи дека ПСЖ којзнај колку доминирал .Една 100% шанса не направија да не беше пеналот а беше уште една утакмица немаше да дадат.Тоа со поседот на топка е вртеја на центар не пред шеснасетик да прават шанси. Ударите на гол мизерни и тие малку беа.Се на се слаба утакмица од двата тима победи посреќниот а не подобриот.

Држи дека ПСЖ не доминираше како што е по навика ама Арсенал направи во целост 1 шанса и пол во 130 мин. И тоа шанса после одбиена топка а не продукт на креативност или изградена акција. Ваков мртов фудбал се надевам никогаш и никаде нема да освои титула. Амин!!

Ќе те замолам со малце поголема почит да ми се обраќаш кога зборуваш за најтрофејниот клуб во најсилното првенство.
Кога ќе се одлучиш за кој клуб навиваш, не можам да те допратам

На пеналиве се тресев не ко Барса, туку ко Македонија финале на СП да игра. До толку ми беше важно да изгуби баграва преварантска, нефудбалска во финалево. Ај Премиер Лига некако со помирив уште порано кога ми стана јасно дека ПГМОЛ ги форсира до титула, најмногу ВАР ерор во нивна корист, и ниту еден пенал и црвен картон против нив притоа играјќи како Стоук.

Ама ЛШ, тоа едноставно не смееше да се дозволи. Едноставно не сакам да живеам во универзум каде што Микел Артета, Сака, Ѓојќереш, Еберече Езе, Габриел, Мартинели и Нони Мадуеке се европски шампиони. На што ќе личеше тоа!?

На крај фудбалските богови ни подготвија убавa фудбалска правдина, пораз во пенал рулет во кој одлучувачкиот пенал го промаши токму најгадниот и најпрљавиот играч. :love:
Сега ќе можам на раат да уживам скролајќи по Твитер.

Ај не зафркавај, на страна ова назадување кај Артета и тоа што целосно вртење кон резултат му се одрази и на играта, па и на дефанзивната цврстина...

За разлика од лани, овие барем знаеа да ги лимитираат доста.
Па да де, тоа и реков. Имаш една крајност, а тоа е Интер лани, кои излегоа како прв пат да играат фудбал и беа размонтирани и финалето беше негледливо и доссдно и имаш друга крајност, ова денес, кое беше исто така негледливо ама имаа огромна среќа што дадоа гол на почеток, такоџе на среќа, а по мене и нерегуларен ама ајде, и успеваа да ги умртват нападите на ПСЖ се до пеналот. Во ред, да, дефанзивно ова беше добро од страна на Арсенал, имаа 55/60 минути проблем и Дуе и Кварацкелија и Дембеле, ама после тоа им се растури играта и ПСЖ имаше и повеќе простор и шанси.

Едно сум сигурен, никогаш не би сакал Интер да игра вака, ова е тотален нон сенс, на толку скап тим и добри играчи ти да се радуваш во 30та минута на прекин, да задржаваш време во прво полувреме ми е тотален харамбол и срам за спортот. Може многу подобро Арсенал од ова, конкретно за денес, особено во продолженијата да беа похрабри ќе дадеа гол гарант. ПСЖ беше со издишана одбрана и среден ред, а и покрај тоа Арсенал дозволи они да ја диктираат играта, тотално несфатливо. Не можам да разберам во 2026 година, да имаш тим вреден милијарда евра и играта да ти се базира на прекини, бог да чува и да брани.

Кога ќе се одлучиш за кој клуб навиваш, не можам да те допратам

Молим? Стефи Челзи? Стефи Атлетико? Стефи Палистер? Дали си сигурна дека сакаш да одиш по овој пат, ја не сум ти Стелтот.

Back
На врв Bottom