Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Левандовски има понуда 90 милиони евра за 1 сезона од Ал Хилал, големи се шансите да прифати.

Се поизвесно станува дека ќе се бара негова замена и можно е за штопер пак да извисиме.

Официјално си оди Левандовски на крај на сезона.

Што пие форумов?

После потегов, сигурно е дека ќе се донесе 9ка, ако е еден од Алварез или Ж.Педро, ја би бил презадоволен.
Плус ќе има огромен простор за плати, маторов мислам 23 милиони зимаше сезонава.

Фала му, ниеден од новите скапи пичлемиња нема да ги повтори неговите бројки. Срамота е дисреспект да се покажува на вакво играчиште. Влегува во легендите на Барса Левандовски :bravobe:

Антони Гордон напаѓачот на Њукасл е на чекор до трансфер во Баерн Минхен све е скоро договорено околу 85 милиони евра плаќа Баерн за ЧЕТВРТ напаѓач,а управава на Барса незнае дали тргне all in по Алварез стартер гаранција за 30 гола или по Жоао педро,како што напоменав пред некое време ќе се видат менаџерските способности на Деко во овај преоден рок дали ќе направи нешто или повторно како 4-5 години по ред класика Барса преоден рок се пишуваат/ветуваат класа напаѓачи како сега Алварез Педро за на крајот да завршат со Сорлот или Борха Иглесиас

Наводно, Флик не бил убеден во квалитетите на Бастони, поточно Бастони не бил тоа што го бара за неговиот стил.
Можно е и тука да се оди со алтернативи.
Само да не го потпишат Ромеро од Тотенхем.

Последно уредено:
Не мислев после Меси како последен од таа златна генерација Ла Масиа фудбалери дека ќе ми биде тешко после заминување на фудбалер..

Дојде кога ретко големо име во фудбалот тогаш се осмелуваше да дојде во таква Барса од имиња, полуимиња и лутачи во екипава.
Во некоја по идеална ситуација би сакал да останеше уште една година и барем со ЛШ да го испратевме ама како што кажа не е крај.
Фала му за се, таква машина на 38 ќе има уште фудбал некаде по пензионерскиве лиги.

Верувам Ханси уште ќе е тренер годиниве што идат па ќе се врати ревијална да се пензионира пред 105 илјади публика.
Еден од тие последни играчи од таа златна генерација на фудбалери. За мене овие 4 години остави траг легенда на клубот му благодарам за се.
Мемории незаборавни имам знаејќи тој последниот професионален прајм кај нас го остави. Еден и единствен од златна класа напаѓачи.

Дечки полека иде трансфер рокот и полека полека се палат трансфер гласини на сите страни и сешто ќе чуете ама ова за мене е јасен сигнал за сите играчи,
Свежа крв и нова 9ка за доминација долгорочна и ретко кој играч може да го исполни тој критериум освен Халанд, Алварез и Осимен.
Значи мора да се пишува и мора да се штампа а знам Барселона ќе си игра полека и сигурно бидејќи ремонтов е измислен сва времена и фали тој дијамант.
Голем простор се отвори со заминувањето на Лева и Фати, Кристенсен исто така виси и најверојтно ќе прифати 50% намалување и остана канцерот Тер Шутко.

Кога сме кај напаѓачи едноставно чисти глупости ми се муабетиве со Жоао Педро, токму напротив мислам дека Деко има одлично око кога се работи за фудбалери и со време го покажува тоа. Према мене обичен дефокус кон единствениот што има смисла да игра во овој нов прајм на Барселона а тоа е само Алварез и никој друг.

Да се отвори трансфер рокот тоа се чека само и нормално сите знаат дека Барса се враќа со финансии каде што беа и нормално сега ќе креваат цена и Интер па и Челзи а не дека ќе го земат... Знам дека се работи за одличен фудбалер ама кажаа овие 100ка највеќе идат за напаѓач и тоа е тоа а таа сума е најреална за Алварез на овој пазар.

Бастони е само прашање на време а навистина би сакал и Бернардо Силва да дојде сигурен сум дека би му нашле место кај да игра веќе и самиот прифаќа помали примања и позиција само да дојде. Секогаш летни трансфер прелазни рокови пред Светско биле интересни а ние баш сега се враќаме нормала.
Бреееееј. :angel:

Еден збор - ЕБЕЊЕ!! Не можеше подобро! Сум бил и на суперкуп финале со Севиља и на дерби со Еспањол ама нема споредба со тоа што беше на Ел класико! Нон стоп се грмеше и пееше. Прејако искуство. Утредента таман фативме топ позиција на втората точка кај што поминуваше парадата.
Морав скин шотови да правам на сликите и од некој клип зошто не може над 1.4мб фајлови да се закачуваат. Ако има некој идеја како да закачам и клип нека сподели :)

ЕБЕЊЕ!!!

Attachments

• IMG_2791.jpeg
    IMG_2791.jpeg
    680,5 KB · Прегледи: 13
  • IMG_2804.jpeg
    IMG_2804.jpeg
    724,2 KB · Прегледи: 14
  • IMG_2802.jpeg
    IMG_2802.jpeg
    323,8 KB · Прегледи: 12
  • IMG_2801.jpeg
    IMG_2801.jpeg
    632,9 KB · Прегледи: 13
  • IMG_2800.jpeg
    IMG_2800.jpeg
    572,4 KB · Прегледи: 11
  • IMG_2799.jpeg
    IMG_2799.jpeg
    483,1 KB · Прегледи: 11
  • IMG_2795.jpeg
    IMG_2795.jpeg
    279,7 KB · Прегледи: 10
  • IMG_2796.jpeg
    IMG_2796.jpeg
    254,6 KB · Прегледи: 8
  • IMG_2797.jpeg
    IMG_2797.jpeg
    501,8 KB · Прегледи: 9
  • IMG_2806.jpeg
    IMG_2806.jpeg
    359,7 KB · Прегледи: 9
  • IMG_2810.jpeg
    IMG_2810.jpeg
    821,3 KB · Прегледи: 9
  • IMG_2809.jpeg
    IMG_2809.jpeg
    605,4 KB · Прегледи: 9
  • IMG_2808.jpeg
    IMG_2808.jpeg
    318,8 KB · Прегледи: 10
  • IMG_2794.jpeg
    IMG_2794.jpeg
    502,6 KB · Прегледи: 10
  • IMG_2793.jpeg
    IMG_2793.jpeg
    447,9 KB · Прегледи: 10
  • IMG_2792.jpeg
    IMG_2792.jpeg
    426,4 KB · Прегледи: 11
Последно уредено:
Според вас што би бил успешен прелазен рок?

Рашворд да или не за другата сезона?

-Според мене да

Кога веќе се откажавме од Бастони 100%, не знам зашо не тргнат по Сенеси за без пари?
Сите пари нека ги дадат на 9ка.

Не разбирам од каде искочи сеа ова...
Ако се имаат откажано од штопер, катастрофа...

Не разбирам од каде искочи сеа ова...
Ако се имаат откажано од штопер, катастрофа...
Наводно желба на Флик била овој бил играч за негов систем, е сега кај планира да го игра и шо му е планот само он знае едина работа шо не ми се свиѓа е 70 милиони до 80 шо ќе даат за него. Само ако останат цело лето со овој трансфер и уше двајца шо ќе ги зееме најверојатно бесплатно пак ќе се акаме од земја и ќе се нервираме ко оваа година. Алварез као шо пишуваат одбил нов договор со Атлетико и желба му била Барса без разлика на ПСЖ и уше кој биле заинтересирани за него и греота ќе е да го испуштиме него а да фрлиме пари на Гордон шо реално не верувам дека ќе е од којзнае какво значење. За штопер до сега само за Сенеси се шушка нешто и толку од нашите интересирања за сега

Back
На врв Bottom