Стварно после 9 дена ти дојде од Сејф Сити казна?
Јас мислев во рок од минута те поздравуваат одма
...јас сум особа што не лаже, затоа прво мислев дека е вирус или фејк, но не беше, одам на лице место и се информирам што како, највероватно се двоумеле, како да кажам дека како намерно да се штелувани така семафорите, а ти се поставени Сејф Сити камери на булевар, сметаш дека ти ја снимаат брзината на движење, ти си ок, испод брзина со 30 км/ч како пешки да идеш, си мислиш ништо не ти можат, доаѓаат семафорите и тука главната цака на снимка, те снима камерата одпозади како се однесуваш на семафори кои не се исправни поставени со дигитален бројач, со десно слободен премин, а ти се прават такви доказни фотографии да си речеш ,,стварно" прекршок, а ти во движење си поминал на зелено, ама те фаќаат како на жолто и црвено, не можам да ти доловам, ама сопствената ситуација си ја гледам на сопствена камера која ја уклучувам цел пат и ми е тајно скриена, зошто нели, забрането снимање, токму поради вакви пиздарии.
... така да на семафор застанување кога сум прва, ќе чекам да се сменат на сигурно зелено на почеток, нека свират нек се бунат не возам додека не добијам зелено после неколку секунди, а не веднаш, страшна работа, јебеш пари, стресот е голем и неправдата, посебно како сум педантна, внимателен и дициплинирана, среде Солун во најголема гужва во еднонадочните, на планини без банкини сум возела, нула прекршок и казни, овде вака да ми го свирнат глатко, цела ноќ не сум заспала од нервоза, ќе се расправаш со кого?