Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Armaf Mandarin Sky не би рекол дека е баш летен парфем, ако мислеше на него. Мене не ми е многу по ќејф, преблаг е.
Да на него мислев. Читам скоро секој 4-5 пост нешто за тој гледам Мандарин и Цитрус па си велам дека е летен. Лично го немам користено но гледам многу пишуваат за него и баш сакам да го купам некогаш.

Тој е копија на Скандал од ЈПГ, и двата се повеќе карамела него цитрус.

Да на него мислев. Читам скоро секој 4-5 пост нешто за тој гледам Мандарин и Цитрус па си велам дека е летен. Лично го немам користено но гледам многу пишуваат за него и баш сакам да го купам некогаш.
Лаже името и амбалажата, на прв поглед изгледа како летен, цитрусен парфем, ама кога ќе го мириснеш домимира карамела и тонка како што кажа Стелт.

Ако сакаш солиден летен/пролетен и ефтин парфем, еве ти добра препорака. 30тина евра е, го имаш во Рамстор Мол во Фрагравиа. Скоро идентичен на PDM Greenley. Мириса на зелена јаболка, цитрусни и дрвенести ноти.

Лаже името и амбалажата, на прв поглед изгледа како летен, цитрусен парфем, ама кога ќе го мириснеш домимира карамела и тонка како што кажа Стелт.

Ако сакаш солиден летен/пролетен и ефтин парфем, еве ти добра препорака. 30тина евра е, го имаш во Рамстор Мол во Фрагравиа. Скоро идентичен на PDM Greenley. Мириса на зелена јаболка, цитрусни и дрвенести ноти.
Деновиве ќе видам како мириса.

Sega go zemav ovoj sherif latafa,
Mene licno premnogu na zeleno jabolko mi mirisa, ne obicam mnogu jabolko. Inaku izdrzlivosta mu e mnogu jaka, koj saka vakvi mirisi ke bide zadovolen. Jas nejkam premnogu.
Patem, da te prasam, dali znaes zamena za str8 zeleno od 2000 godina? Sigurno i toj bil nekoja kopija na nekoj togas popularen parfem ama ne znam koj.

Sega go zemav ovoj sherif latafa,
Mene licno premnogu na zeleno jabolko mi mirisa, ne obicam mnogu jabolko. Inaku izdrzlivosta mu e mnogu jaka, koj saka vakvi mirisi ke bide zadovolen. Jas nejkam premnogu.
Patem, da te prasam, dali znaes zamena za str8 zeleno od 2000 godina? Sigurno i toj bil nekoja kopija na nekoj togas popularen parfem ama ne znam koj.
Тогаш Латафа Асад е најдоброто решение од тие мириси доколку овој Шериф мириса премногу на јаболко.

Него дали го користел некој Mediteraneo Antonio Banderas како ви се допаѓа?

После Асад Латафа не знам дали повторно би купил арапски парфем :D

.ebago mnogu kontradiktormi mislenja. Mediterranean antonia banderas e odlicen i najblisko do ona sto go baram Str8 zeleno od 2000 godina ama ne enogu traen, bukvalno za.1-2 saata go snemuva.

.ebago mnogu kontradiktormi mislenja. Mediterranean antonia banderas e odlicen i najblisko do ona sto go baram Str8 zeleno od 2000 godina ama ne enogu traen, bukvalno za.1-2 saata go snemuva.

Тие ти се на ранг на оние копиите што ги шиткаат циганите на пазар.

Znam znam, ama.mmogu e dobar...je neciva kopija od toa vreme ama ne znam cija. Relativno noviot od 2014 str8 green adventure e ok ama ne bas isto. A drugo ne.mozam da najdam na net.

Медитеранео го има еден мој пријател и стварно ми се допадна кога ми го покажа воопшто парфемот. Сега за сега користам Glacier Blue од Oriflame да го немав ќе го купев баш Медитеранео нежен за ноќни излегувања.

добар парфем, трајност после 30 минути едвај се осеќа на кожа !!! има далеку подобар избор за тие пари што трае подолго.

добар парфем, трајност после 30 минути едвај се осеќа на кожа !!! има далеку подобар избор за тие пари што трае подолго.
Кај мене трае околу 7-8 саати, цела смена на работа, задоволен сум.

Кај мене трае околу 7-8 саати, цела смена на работа, задоволен сум.
Е како го осеќаш после 7 саати.
Парфем кој го користиш редовно ти не го осеќаш, се навикнуваш.
Или имаш на работа колешки што те мирисаат накај 14.00 :)

Е како го осеќаш после 7 саати.
Парфем кој го користиш редовно ти не го осеќаш, се навикнуваш.
Или имаш на работа колешки што те мирисаат накај 14.00 :)
Сум добивал комплименти и после 7 саати.

А иначе ако сакаш ти подолго да го осеќаш и да не се навикнеш брзо, не прскај на врат баш под нос, туку на тил и на горната страна од дланката. Така ќе те удираат "whiffs" од миризот низ текот на денот кога ќе се свртиш, или додека "разговараш" со рацете.

Back
На врв Bottom