Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Če govorimo o Nerminu Hadžiću, ta še vedno nima kluba, poleg tega pa si je hudo poškodoval koleno.

Omer Mehmedovic podpisao u Bitolj✅

Če govorimo o Nerminu Hadžiću, ta še vedno nima kluba, poleg tega pa si je hudo poškodoval koleno.

Omer Mehmedovic podpisao u Bitolj✅
Кој си ти бе друже, од кај никна тука :) Сите информации ги имаш:D

:place:
Ништо не прајме со вакви туристи.
Овај ќе биди како среден лев, и не е турист туку е добар играч, ќе има и на десен бек ваков тип на играч не мн скап ама млад кој сака да се докажи( ништо чудно да биди хрватот шо го пишевте погоре). Исто така на среден ќе има уште еден играч, мислам тој дека ќе биди некое позвучно име или некој поискусен. Ова година ќе имаме поширок ростер, Лино нормално си е професионалец и си сака негови играчи, не ти иди тој така на напраена екипа, ваљда првата полусезона ќе види кој како игра па после ќе си напрај селекција.

Ne mi deluva siguren vo to nekako taka go kaza :D da go isprovociram uste ednas ke kazi stariot posekako dogovoren e golman se nadevam.
Провоцирај го дури не го донеси Милосављев или Нилсен хахахаха

Абе збораја вака онака, заврши зелената ера незнам шо ама вгодина ке излезиме со најак состав :)

Каков турист бе брат кога си го гледат ти Мехмедович?
Не го имам глеано, а мислам и неговите од дома го немат,:toe:ама ја глеам статистиката на soffascore и не е воопшто за машала.
Ако го потпишат тој другиот шо иам инфо, тогаш ОК е и овај да фигурира во екипата. Но ако останиме на овај и Котар на среден, господ напомош нека ни е.:popce:

Не го имам глеано, а мислам и неговите од дома го немат,:toe:ама ја глеам статистиката на soffascore и не е воопшто за машала.
Ако го потпишат тој другиот шо иам инфо, тогаш ОК е и овај да фигурира во екипата. Но ако останиме на овај и Котар на среден, господ напомош нека ни е.:popce:
Нема да останиме на овај и Котар не прајте тензија за џабе, ќе се донеси јак среден бек то е приоритет.

Нема да останиме на овај и Котар не прајте тензија за џабе, ќе се донеси јак среден бек то е приоритет.
Абе нема тензија, зошто да има... Дискутираме, разменваме мислења.
ЈАс сметам дека тој не е играч за нас, немора да значи дека сум во право.
Ама ако видиш конкурентите со шо радполагат на та позиција, ние убедливо најслаби ќе сме ако остани на овај и Котар.

Треба нешто екстра а веќе се во преговори со таков калибар на играч, само треба да го одврзат ќесето и да не се срамиме поќе.

Back
На врв Bottom