Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Omer Mehmedovic podpisao u Bitolj✅

Кој си ти бе друже, од кај никна тукаČe govorimo o Nerminu Hadžiću, ta še vedno nima kluba, poleg tega pa si je hudo poškodoval koleno.
Сите информации ги имаш
Ништо не прајме со вакви туристи.
Се зборува за Алем Хаџиќ, 18 годишниот среден бек, член на ПелистерČe govorimo o Nerminu Hadžiću, ta še vedno nima kluba, poleg tega pa si je hudo poškodoval koleno.
@Нова Битола 10 e 100% ne dupi na zdrav mozokКој си ти бе друже, од кај никна тукаСите информации ги имаш
![]()
Овај ќе биди како среден лев, и не е турист туку е добар играч, ќе има и на десен бек ваков тип на играч не мн скап ама млад кој сака да се докажи( ништо чудно да биди хрватот шо го пишевте погоре). Исто така на среден ќе има уште еден играч, мислам тој дека ќе биди некое позвучно име или некој поискусен. Ова година ќе имаме поширок ростер, Лино нормално си е професионалец и си сака негови играчи, не ти иди тој така на напраена екипа, ваљда првата полусезона ќе види кој како игра па после ќе си напрај селекција.
Ништо не прајме со вакви туристи.
Ти кажа, Ферлин од Киелце хахахаAbe stario e nema so da praj i ni dava info. pred vreme![]()
Dosega se pogodi uste za golman da kazi ke nema ko nego![]()
Ne mi deluva siguren vo to nekako taka go kazaТи кажа, Ферлин од Киелце хахаха
da go isprovociram uste ednas ke kazi stariot posekako dogovoren e golman se nadevam.Провоцирај го дури не го донеси Милосављев или Нилсен хахахахаNe mi deluva siguren vo to nekako taka go kazada go isprovociram uste ednas ke kazi stariot posekako dogovoren e golman se nadevam.

Не го имам глеано, а мислам и неговите од дома го немат,Каков турист бе брат кога си го гледат ти Мехмедович?
![]()
Omer Mehmedovic VS Faroe Islands
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
ама ја глеам статистиката на soffascore и не е воопшто за машала.
Нема да останиме на овај и Котар не прајте тензија за џабе, ќе се донеси јак среден бек то е приоритет.Не го имам глеано, а мислам и неговите од дома го немат,ама ја глеам статистиката на soffascore и не е воопшто за машала.
Ако го потпишат тој другиот шо иам инфо, тогаш ОК е и овај да фигурира во екипата. Но ако останиме на овај и Котар на среден, господ напомош нека ни е.![]()
Абе нема тензија, зошто да има... Дискутираме, разменваме мислења.Нема да останиме на овај и Котар не прајте тензија за џабе, ќе се донеси јак среден бек то е приоритет.