Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Jas za Ford da ne pocnuvam. Edinstvenata kola koja na vecer misli kako da ti go ebi denot utre :( .
Pobrzo so mentalka ke se razberis i ke mu go najdis krajot otkolku so Ford :toe:
Само форд и жена може тоа да го направи :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

So elektrika na pezo, ne znaes koja sijalica i check engine error ke ti se pojavi pri sekoe viduvanje
Така де! Уште првиот месец додека те вози и се пали check engine ламбичето... ама ти се тешиш дека ништо не е, ќе се управи!
hint: нема

Ама драма квин си и ти, ок си и кажал дека си и само другар и фак бади што сега те интересира со кого се клеца ? Да не сакаш ексклузивно право само ти да ја работиш додека не ја гледаш сериозно. Нормално ќе си бара и други опции каде што ќе добие повеќе, qr може секаде
Ne me citas ubavo izgleda. Jas rekov taka ama ona insisitirashe da bide ozbilno i da ideme nataka, edno zbori drugo pravo. Mozda sum drama kvin ne vikam ne.

Ne me citas ubavo izgleda. Jas rekov taka ama ona insisitirashe da bide ozbilno i da ideme nataka, edno zbori drugo pravo. Mozda sum drama kvin ne vikam ne.
Чек да расчистиме нешто?!
Бевте дечко и девојка или не?! (кратко и јасно)

btw не ја оправдувам што седела на две столици истовремено дури и ништо да не сте биле! Тоа е одлика на курва!
Не можеш на двајца(или повеќе) филм да им правиш истовремено!

btw не ја оправдувам што седела на две столици истовремено дури и ништо да не сте биле! Тоа е одлика на курва!
Jas kolku so procitav zgora preku, edno mazena, bonus cave, se kleca so ovaj, drug ja napumpa. Neka odi loto neka uplati ili sportska neka pisi duri go drzi srekjata.

Ne bevme, tuka i pocna problemot sto ja rekov ne.

Mozi, ako uste pagjas na pickina magija :toe:
И тоа точно... ама баба им заборавила да им каже дека неможат вечно да бидат вештерки!

Т.е. да бидат вештерки можат, ама магијата се троши со годините ;)
На крај само метлата останува :sneaky:

Back
На врв Bottom