Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ne me citas ubavo izgleda. Jas rekov taka ama ona insisitirashe da bide ozbilno i da ideme nataka, edno zbori drugo pravo. Mozda sum drama kvin ne vikam ne.

Океј де пробала нешто посериозно да те убеди да биде поинаку, не успеала и продолжила понатаму без тебе да си бара друг кој повеќе ќе и одговара/помогне итн. А тебе арно ти било да клецаш без обврски, па сега плачеш и ја оговараш како жена по форуми

Океј де пробала нешто посериозно да те убеди да биде поинаку, не успеала и продолжила понатаму без тебе да си бара друг кој повеќе ќе и одговара/помогне итн. А тебе арно ти било да клецаш без обврски, па сега плачеш и ја оговараш како жена по форуми
Ti da ne si drugar mi, kolegata moj, ajde pisi mi PP, nekako mnogu zasekiran si mi.

Vo red e, znaci najubavi e ni na anonimen forum da ne pishuvam i iskazham maka zosto random trajko od selo pichelemovo go nerviralo.
Kako i da e, eve trajni se odjavuvam, nema da vi placham vekje tuka.
Не е проблемот во рандом Трајко, ни па искрено некој се нервира!

Туку проблемот е што тебе те нервира вистината! Ако не сакаш да ја слушнеш или соочиш со тоа... Путуј Игумане и не брини за земљу Србију...

Отсекогаш имало нешто опресирачки во врските особено од машка гледна точка.
Сето тоа одење по слави, роденденски прослави, запознавања со роднини, одење на места кај што нога не би стапнал, ама ете принуден си...гледањето како ти се менуваат другари при влегување во врска, нивното омекнување, нивните нервози кои на крај знаеме како завршуваат...да не должам со ситуации знаете.

Сето тоа придонесува во мојот ум на тоа да гледам со резерва и да не доживувам здраво за готово.

Чек да расчистиме нешто?!
Бевте дечко и девојка или не?! (кратко и јасно)

btw не ја оправдувам што седела на две столици истовремено дури и ништо да не сте биле! Тоа е одлика на курва!
Не можеш на двајца(или повеќе) филм да им правиш истовремено!
Двојни стандарди! Маж ако прави филм на две е фраер, а жена ако го прави тоа е курва.

Двојни стандарди! Маж ако прави филм на две е фраер, а жена ако го прави тоа е курва.
Никакви двојни стандарди, во право е чоекот.
Воопшто не е рамноправна борбата. Од една страна имаш орган со магија, од друга страна глава со едно око и без мозок :toe:

Ако најпросечна жена посака може да има генг-бенг со 10 души во една вечер. Просечен маж за да го постигни тој број на жени треба или да плаќа или да поминат 5-6 години најмалку,со многу изволевања , лигавења, молења ,глупи муабети, плишани мечиња, плаќања по ресторани и кафичи, Валентини и шетање низ туристички места. Ја сваќаш разликата?

Последно уредено:
Од една страна имаш орган со магија,
Нејзе и е појасно ова него ли нам сите на куп!
Користела таква моќ за да избега од Велес, што е можно подалеку.
Барем да ќути и да си свирка..

@Artemisia Vulgaris да поразговараме за астрономските можности, да јас просечен Петко, со единствен скил у животот да гејмам по цела ноќ...
Да пребирам све и свашта додека некоја швенѓанка не запознаам што ќе ме извлече од тука, и што е можно даље..!
А да, и да не биде 80 годишна баба..
10^-12 па макар изгледал и како Крис Хемсфорт!
Автоматски споено мислење:

П.С. Артемиса, и маж на две столици е курвар, само што вие и вашата генетика не го гледате така, туку од него правите "фраер" и алфа!
Вие жените сами ги "измислувате" фраерите, за да имате изговор после и да си ја оправдате потсвеста и инстинктот.

Ако најпросечна жена посака може да има генг-бенг со 10 души во една вечер. Просечен маж за да го постигни тој број на жени треба или да плаќа или да поминат 5-6 години најмалку,со многу изволевања , лигавења, молења ,глупи муабети, плишани мечиња, плаќања по ресторани и кафичи, Валентини и шетање низ туристички места. Ја сваќаш разликата?
Не зборуваме за тоа колку е полесно за жена, туку за етикетата што се лепи на маж и жена со исти морални вредности.

Нејзе и е појасно ова него ли нам сите на куп!
Користела таква моќ за да избега од Велес, што е можно подалеку.
Барем да ќути и да си свирка..

@Artemisia Vulgaris да поразговараме за астрономските можности, да јас просечен Петко, со единствен скил у животот да гејмам по цела ноќ...
Да пребирам све и свашта додека некоја швенѓанка не запознаам што ќе ме извлече од тука, и што е можно даље..!
А да, и да не биде 80 годишна баба..
10^-12 па макар изгледал и како Крис Хемсфорт!
Автоматски споено мислење:

П.С. Артемиса, и маж на две столици е курвар, само што вие и вашата генетика не го гледате така, туку од него правите "фраер" и алфа!
Вие жените сами ги "измислувате" фраерите, за да имате изговор после и да си ја оправдате потсвеста и инстинктот.

Кога аргументите ќе завршат, почнуваат обидите за лични навреди. Некој еднашка ми рече дека тоа било женска одлика. :icon_lol:

Не зборуваме за тоа колку е полесно за жена, туку за етикетата што се лепи на маж и жена со исти морални вредности.

Кога аргументите ќе завршат, почнуваат обидите за лични навреди. Некој еднашка ми рече дека тоа било женска одлика. :icon_lol:
Првото веќе ти го одговорив.
Второто, не ми беше намера да те навредам, освен ако вистината не те вреѓа... ама тоа е веќе прашање на двојни стандарди..
Am cool, keep on playing ;)

Првото веќе ти го одговорив.
Второто, не ми беше намера да те навредам, освен ако вистината не те вреѓа... ама тоа е веќе прашање на двојни стандарди..
Am cool, keep on playing ;)
Ова што го опишуваш не се двојни стандарди, туку произволен заклучок кој го нарекуваш „вистина“.
Фала што ми објасни дека си cool, многу се чувствува. :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom