Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те на пример овој турбофолк. Почнува со некое хорор филм пијано, ноќ и тип како трча по испрекинати линии по улица. Пијаното е толку ЕБАНО добро што веќе сум пола и повеќе купен. Во 12-та секунда почнува тоа цррр, цк, цк, цак, цак, цррр, цк, цк цак, цак, перипетија, ти прави билдап, знаеш дека те чека експлозивна кулминација, за на 24-та секунда да удри ерупцијата на басот и додека екстазираш, симултантно веќе се гледаш како уште утредента монтираш LED црево испод хауба за после вечерта да можеш со отворени прозори на колата и со песнава на цел глас да се паркираш пред клуб Шкорпион во Волково за да те видат сите. Спотот има малце Дејвид Линчовски шмек конкретно како во The Lost Highway, сиот тој чад, ноќта и филтерот на камерата сетиран да креира магловита атмосфера ти даваат стоунерски и/или dreamlike филинг на надреализам. А текстот, кокаин, трева, скапи брендови на пијачки, возам Мерцедес, кеш, кеш, пари, пари, секс, ние сме најјаки и ќе ве ебеме сите. Класичното шиптaросување во ваквиот тип на песни, ама тоа ми е мање-више битно. Што се мене тиче можеле да пеат и за поправка на IMT трактори во гаража, мене вожњата пак ќе ми е топ.
И да, кога и да ми текне да ја пуштам не може да помине само со едно слушање. Мора уште минимум 3-4 дози да удрам. Исто како PEZ бонбони. Изел ли некој само една?
Браво дечки, за тој адиториум на кој циљате, за тој правец од шоубизнисот што се го одбрале, за типот на ентертејмент во кое сте се насочиле, ова е факинг маестрално.
Два Бона од Драчево (а од кое друго место би биле), заедно со ќерката на Миле Китич. Коломбијана.
Не е рап ова.
Electro-trap-pop, врска немам, ама знам дека рап не е. Еве спореди со мојата или на парва или на филип. Јасно ќе ти стане дека е друг жанр.Е што да е? Рап-шмап
Нулта Позитив а ?Кој би рекол дека Сусаро ги поштува Два Бона, два пати проверував да не станува збор за некој фејк профил, неспојливи ми се мислењата негови со интелектот на слушателите на Два Бона.
Нулта Позитив нашана група имаат песна со истиов инструментал? Или за нешто друго ми пиша. Иначе оригиналот на оваа е од 1992 од Снуп и Дре. А они ја имаат семплувано од една од 1968 година ама доста се разликува таа. Мене ми е подобра од Казнувачот верзијата затоа со неа се пријавивНулта Позитив а ?![]()

Измислена тема за Костич. Пуштај се брату.
Иначе мењам песна.
Идам со оваа :
![]()
Xzibit - X
Music video by Xzibit performing X. (C) 2000 Loud Records LLChttp://vevo.ly/d4b60Uwww.youtube.com
и со хрватската верзија :