Дали треба програмерот да му плаќа и струја на Перо за да не се грее со горење пластика?
Ти треба да ми го плаќаш бензинот со твојата програмерска плата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали треба програмерот да му плаќа и струја на Перо за да не се грее со горење пластика?

Е па Перо веќе не чека. Си заминува од државата. Ама Перо зел бугарски. Е па зел кога државата не води грижа за Перо и неговата фамилија ќе се пресели во држава кај шо ќе има нормален живот.Па и тоа има улога и јас сум за, ама ако чека Перо само на тоа - ќе дочека..
Епа кога ќе ти дојде ред да поставуваш тема, застани на повисока точка и постави ја таа тема, сега дискутираме за екологија.Од повисока гледна точка, да!
Ама не и за партиските пацови на кои им требаат гласовите на Ајше и Фехмије![]()
Не плачи ќе ти купам 500г печеница.Ти треба да ми го плаќаш бензинот со твојата програмерска плата![]()
Ќе се намали 100% сум сигурен, барем во лето ќе може да спијам со отворен прозор. И нив земи ги како пример. И они не јадат ќотек и цементара е оставена да прави што сака, тоа е немање закони. Екологија од типот на глупости со пластични цефки, да проблем е на богатите, ама чиста вода, чист воздух, се основни потреби. Сиромавите секако највеќе го јадат од еколошките проблеми.Апсолутно не е од нив само, и да го снема секој циган у државата проблемот ќе остане.
Како и да е, темата не е тоа. Воздухот е пример, меѓутоа се мисли на било која еколошка мерка. Толку од мене, се надевам е јасно.
Тоа е доказ дека Перо секогаш си останал на навиките, најлесниот начин и тоа еЕ па Перо веќе не чека. Си заминува од државата. Ама Перо зел бугарски. Е па зел кога државата не води грижа за Перо и неговата фамилија ќе се пресели во држава кај шо ќе има нормален живот.
Ние веќе плаќаме за рамковните шипурки шо се на државна цицка а не се појавиле со години на работа.Апсолутно не се согласувам. Нормално не го ни прочитав мислењето
Али самата помисла да им плаќам јас на циганите и шупурките што курот си го играат со државата не, пре ќе се преселам него тоа.

А па нашиве партиски шипурки се шинаа од работа...Ние веќе плаќаме за рамковните шипурки шо се на државна цицка а не се појавиле со години на работа.
Перо е комплексот што сите тука го имаат од "обичност", "неамбициозност", "неспособност"...Кој е Перо?![]()

Ааа, со тие куршуми не.Тоа е доказ дека Перо секогаш си останал на навиките, најлесниот начин и тоа е
Не сите се како Перо и кога ќе си заминат од државата..
Јбг се дури такви како Перо ги браниме, отиде државата во рацете на тартаро-монголците

Епа јас го гледам Перо во себе затоа за Перо зборам, не дека некого сакам да навредамАаа, со тие куршуми не.
Ела ваму, од тука ќе се бориме со татарите и шконите.
Не ми изигравај Де Гол
Се шалам, не зависи од Перо и жена му, дали ќе сме северџани или не.
Или сме или не сме, Перо е само резултат на тоа што сме.
Е ова е сржта на проблемот кај нас!Наместо вештачки класни војни, државата треба паметно да ги искористи тие даноци
Тука почнува и завршува секој муабет околу Перо и друштвото. Перо ради тоа и си отишол, човек може да издржи сиромаштија, ама корупција и неправда тешко.Наместо вештачки класни војни, државата треба поштено да ги искористи тие даноци