Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Cestitki na sosedite, moze ke bidne sreka kako dolgogodisen fan na evrovizija da prisustvuvam do godina.

Ne sakam da sum drtalo i hejter, sakam da sum u tek so 'modata', ama pesnava e totalno idiocracy sranje.

shouvo go nema veke onoa classy cuvstvo dolgi godini, tuku kako overproduced netflix 'is it cake' shou.

samo koga tepaa italjanite 2021 mi se vrati nadezta kolku tolku..

Бреј, девојка со големи цицки победила на Евровизија, светот полека се враќа во нормала.
Абе едни големи што да ти кажам, Ронче на пченица кат што е цела година па има поголеми.

Се уште ми е нејасно што бараа Хрватска таму со тмурна песна за настани пред повеќе од еден век. Што беше поентата?
A што бараше татарка пред 3 години да победи со песна за настани од сталиново време ?

Ако се враќаме следна година, признавам само пеење на македонски, се друго ќе биде газење врз самите себе.

Никој нема добра песна на Евровизија.
Не се будали Италијанците што ја откачија уште одамна. Сан Ремо за Евровизија е измислено.
Како ја откачиле Италијанците?

Ова не е нашата култура. Јас себе не се пронаоѓам у ова.
Како мислиш?
Ни песна ни шоу, битно цицки имаше. Од се што може да се коментира цицките најбитни. Дај префрлете се во темата за цицки жити се.

Абе бугариве полека полека наместо да зборуваат расипан македонски почнаа да се враќаат на јазикот на нивните претци, тоа е за почит, бангаранга танга ранга.

Абе бугариве полека полека наместо да зборуваат расипан македонски почнаа да се враќаат на јазикот на нивните претци, тоа е за почит, бангаранга танга ранга.
Па оваа момичево изгледа е наша некоја со пасапорт.

Како ја откачиле Италијанците?
Здањи пут коа пратев тоа они се имаа откажано да учествуваат и не учествуваа.
15 години, од 94-та до 10-та, само 97-ма учествувале.

Многу е јако дека мисли оти некого го боли курац кој победил на Евровизија.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom