- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 3.161
- Поени од реакции
- 7.605
Ќе го исфорсираат пак да земе за најдобар играч, а само од ПСЖ пола тим е подобар од него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Маркињос има повеќе утакмици во ЛШ отколку во првенство.Mислам дека и Маркињос има нешто како 9 утакмици во лигата. Ми делува и дека во првенството дека сите ѕвезди не играат, освен ако не им е потребен резултат, па ги пуште Енрике последни 30 минути да го решат мечот.
Мислиш сребрените медали ?Ова со не земањето на медал, освен ако не е златен, искрено никогаш не сум го сфаќал и станува се поголем тренд у последно време. Лиглото Роналдо, 40 годишен маж, не земал прво место у некој си куп во пустината и право у соблекувална, додека неговите соиграчи си ги земаа бронзените медали. Па почнува со таа киселата, расцмиздрена фаца, као демек сам ли ќе играм? Одличен спортист ама нула од човек.

Затоа беа толку потресени навивачите на Селтик последните 15 минути. Баш си мислев што се потресуваат толку и онака милион титули имаат, ама не ми текна дека се бркаат со Ренџерс за титули.Селтикс со ова што ги заебаа Хартс, ги надминаа Ренџерс у број на титули у првенство.![]()