Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
1000384804.jpg

Нема нешто што ме нервира повеќе од white builds!
Дозволено за понежниот пол, оправдано за хомосексуалци.
Али се декларираш за хипстер и алфа, а ми билдаш бел компјутер... Губиш респект инстант!

Билдот треба да е црн ко ноќ.
Црната боја е рефлекција на моќ и тестостерон.
Тоа е мојот хот тејк на оваа тема :rolleyes:

Без гајле, РГБ-то не ти е картата за на парада :cool:

Кога некој 20 годишен тетреб ќе ми каже “Танте за кукурику” или “Викај ура!”. Па леб ти ебем за да кажеш такво нешто треба минимум две колонскопии и една ручна проверка на простата да има пројдено. Говнарче мало што сака да мери курови со матуфи со расцепени чмарови од редовни докторски проверки. Фурни леб имаш за јадење.

Се повеќе и повеќе се вадам од такт на неписмени луѓе: партиоти што пишуваат на латиница, тие што ги пишуваат негацијата не и глагол слеано (иако сто пати им имам укажано), фЛизер и фЛизура, тАраса, стОпало и слични копита. Голем дел од нив со универзитетски дипломи што уште повеќе ме вади од такт.

„Ситници“ што ме вадат од такт се „патриоти“ што мислат дека патриотизам е Заветна, јадење го*на по луѓето и убедување дека во Македонија е идеално и цел свет ни завидува само затоа што сме Македонци. Не е патриотизам да глумиш најголем македонец на facebook додека коленичеш по партии и се молиш да те вработат за 30к плата на државна цицка.

Се повеќе и повеќе се вадам од такт на неписмени луѓе: партиоти што пишуваат на латиница, тие што ги пишуваат негацијата не и глагол слеано (иако сто пати им имам укажано), фЛизер и фЛизура, тАраса, стОпало и слични копита. Голем дел од нив со универзитетски дипломи што уште повеќе ме вади од такт.
Kako netije stram da pisuvas vaka za nas patrijotite ?

Znaci ne mi se feruva kako taka zboris, ednostavno nemozam, treba eksperso da castis za vakov muabet, ili barem edna dobra flizura. :D
Он топик: Мене ме нервира што толку ни е утепано образованието што на факултет можеш само по скали да паднеш, тотал деградација.

Барање да се отвори втора каса во маркет, размазени старци...

Back
На врв Bottom