Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ја тестираше со презентирање како целосно зависно детиште? Еквивантентот на тоа е таа да те тестира со муабет за бивање курва, и да се чуди зошто не сакаш со нејзе.
Еее ти па што си чуден. Таквите жени највеќе мажи вртат.
Ете ти го одговорот.

ПС. НО и ги вртат и нив.

Одамна перењето алишта во машина не е женска активност, туку е животна активност.

Иначе факт е дека ние жените трошиме поголем процент од нашите пари на глупости. За ноктите да си ги направам пример 1000 денари, косата нијнсирање 4000 денари, депилации 1500-2000 денари, да не зборам свадба ако имаш колку треба да даваш за шминка и за фризура. И тоа не се само пари, туку и време. Па на крај не се цени тоа :D

Не зборам сега за овие екстремните работи што ги спомна вештачки усни и трепки, иако замисли некој и за тоа троши пари.

Една третина од платата наместо за заштеда оди на разубавување.
:oftopik: и после скап бил м² станбена површина

Темава е за депилација версус бричење или љубовни проблеми? Немам што да депилирам, ниту бричам, ја со чупкалица пар влакна на нозеве си ги чупкам, немам влакна :toe:

Ете ти го одговорот.

ПС. НО и ги вртат и нив.
Ја тестираше дали е курва? И начинот ти беше што на 32 години ќе се презентираш како човек што нема стабилен приход и е тотално зависен од други - дури и за ствари како комјутинг?

И невина некоја да најдеш, што прв пат во живот среќава маж, ќе ти избега после тој муабет. Тие купените од Албанија им имаат избегано на такви.

Сори, јас само бев саркастична, немам многу искуство со жени.

Темава е за депилација версус бричење или љубовни проблеми? Немам што да депилирам, ниту бричам, ја со чупкалица пар влакна на нозеве си ги чупкам, немам влакна :toe:
Ne si za vervanje ti :sneaky:

Тема е љубовни проблеми, а ти прашуеш дали има сајтови за запознавање.
Значи имаш проблем да си најдеш љубаф у живо па сакаш преко сајт.

И ја не ти пиша дека си глуп, него само те праша. Има разлика нели.
А ако според сфе тој ја сам потенцијално глуп, одак можемо да дојдемо до закључак дека ти си глуп како и вотче што ти га лајкнало пост, како и тфој никнејм
Оооооку маааа меееееен.
Па и да не можам тоа е голем љубовен проблем...

Паметен трговец знае дека е подобро да имаш поголем обрт на муштерии, отколку профит. Никогаш не знаеш кога и за што може да ти се најде. :DTurnover е правата работа за такви нископрофитабилни бизниси :D

Слаба ви е математиката, дечки. Додека вие тука се потите со пресметки за turnover и низок профит, она веќе си отвори франшиза. Вие само продолжете да анализирате од страна како пазарна инспекција. :D

Сами бевме на кафе.Јас 32, таа 25.Само што јас не работам и не дојдов со кола.Сами бевме на кафе.Неколку пати се имаме видено.Пред тоа имаме искочено на журка, таму и се запознавме.Почнавме да се допишуваме, но нејзе од време на време ја снемуваше.Се договоривме за следно видување, откако ја испратив дома, секако.Ја частев и тоа што го пиеше.Но, некако наеднаш се смени целата кога и кажав дека поработувам приватно и привремено.И ме праша зошто не возам.И кажав причини, но не би ги споделил тука јавно.
Јас секаков филм можам да си направам, но многу ја чекам.Ја нема неколку дена од како искочивме.Бар, да пишеше не сакам да искочам, не ми пишувај...
Батка од моја гледна точка… со извинување на израз, ем ти се иска ем ти се стиска :) Реално по тоа што си го пишал не си некој one in a million, а бараш да ќариш девојче 7 години помладо. Не оди тоа баш така лесно.

Не си лош дечко и немаш лоши вредности, ама треба сам реално да си процениш што бараш и каде можеш да поентираш. Кај девојче 25 години, 7 години помладо од тебе, биди сигурен дека интерес пројавуваат машки од 23 до 35 години. Е сега, ако бара некој што не вози и што не работи стабилно, реално попрво би отишла со некој 10 години помлад од тебе што има 3-4 пати повеќе енергија и време да го навтаса тоа што ти моментално го немаш. Ако пак сака повозрасен, тогаш најчесто ќе бара некој добро ситуиран, пошто реално после 30-ка веќе 10+ години си на „пазарот на труд“ и луѓето гледаат дали си направил нешто од себе или не.

Тоа ти го кажувам од аспект дека очигледно физички и карактерно сте си се допаднале (колку-толку) штом сте излегле 2-3 пати. Значи не е дека си 100% отпишан уште од старт.

Не те напаѓам, ама мислам дека треба малку да поработиш на себе, пошто конкуренцијата со која се бориш реално е јака. А јбг, сме се родиле машки, за нас не важи роден сум со вредност па треба да ја чувам, туку сме родени со ништо и треба сами да создадеме и да направиме нешто вредно од себе.

Back
На врв Bottom