Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Искочив со една девојка која ја запознав во друштво заедничко.Бевме искочени на кафе, муабет како муабет.На крај ја испратив до врата.И пишав истата ноќ, врати и на второ пишување ја снема.Разлика еден од друг сме 6-7 години.Со девојкава се знаеме само 3 дена.
Објасни малку подетално, разликата ако сте двата 20+ не е голема... На кафе бевте сами или зборуваш за истата вечер кога се запознавте? Кога ја испрати дома, се договоривте за наредно видување?

Објасни малку подетално, разликата ако сте двата 20+ не е голема... На кафе бевте сами или зборуваш за истата вечер кога се запознавте? Кога ја испрати дома, се договоривте за наредно видување?
Сами бевме на кафе.Јас 32, таа 25.Само што јас не работам и не дојдов со кола.Сами бевме на кафе.Неколку пати се имаме видено.Пред тоа имаме искочено на журка, таму и се запознавме.Почнавме да се допишуваме, но нејзе од време на време ја снемуваше.Се договоривме за следно видување, откако ја испратив дома, секако.Ја частев и тоа што го пиеше.Но, некако наеднаш се смени целата кога и кажав дека поработувам приватно и привремено.И ме праша зошто не возам.И кажав причини, но не би ги споделил тука јавно.
Јас секаков филм можам да си направам, но многу ја чекам.Ја нема неколку дена од како искочивме.Бар, да пишеше не сакам да искочам, не ми пишувај...

Сами бевме на кафе.Јас 32, таа 25.Само што јас не работам и не дојдов со кола.Сами бевме на кафе.Неколку пати се имаме видено.Пред тоа имаме искочено на журка, таму и се запознавме.Почнавме да се допишуваме, но нејзе од време на време ја снемуваше.Се договоривме за следно видување, откако ја испратив дома, секако.Ја частев и тоа што го пиеше.Но, некако наеднаш се смени целата кога и кажав дека поработувам приватно и привремено.И ме праша зошто не возам.И кажав причини, но не би ги споделил тука јавно.
Јас секаков филм можам да си направам, но многу ја чекам.Ја нема неколку дена од како искочивме.Бар, да пишеше не сакам да искочам, не ми пишувај...
Загубила интерес. Директно никогаш нема да ти каже, ти дава индиректни знаци да не ја замараш.

Jа снема на сред муабет, не ти одговори на некое прашање или после некоја општа тема те остави на 'seen' и не ја продолжија конверзаицјата? Највероајтно изгубила интерес и сам осети некоја пресвртна точка, али пошто се знаете само 3 дена, дај и малку простор, па пиши и ти пример среда-четврток и без многу многу да вртиш муабети на социјалните мрежи, викни ја да излезете пак на кафе/пијачка... па во зависност од нејзиниот одговор, барем ќе знаеш на што си...

32 години, не работиш и не возиш или немаш кола искрено без лаги шансите ти се премногу мали скоро непостоечки кај 25 годишна. Мислам пробај си ја среќата уште еднаш види како ќе реагира дали ќе сака да испаднете, ама очигледно со игнорирањево ти дала одговор

Положи за кола, многу битна ствар ти е тоа. Жените се одтргнуваат одма ако немаш возачка.

32 години, не работиш и не возиш или немаш кола искрено без лаги шансите ти се премногу мали скоро непостоечки кај 25 годишна. Мислам пробај си ја среќата уште еднаш види како ќе реагира дали ќе сака да испаднете, ама очигледно со игнорирањево ти дала одговор
имам дозвола, но не возам многу.Се ми е блиску и се служам со такси, велосипед.Ќе видам, во план дека ми е автомобил, но од понашањево нејзино више не би ни ја ни викнал, а не да ја качам во кола.Црвено знаме е.
Положи за кола, многу битна ствар ти е тоа. Жените се одтргнуваат одма ако немаш возачка.
Имам дозвола, но не возам.Како што пишав погоре.
Jа снема на сред муабет, не ти одговори на некое прашање или после некоја општа тема те остави на 'seen' и не ја продолжија конверзаицјата? Највероајтно изгубила интерес и сам осети некоја пресвртна точка, али пошто се знаете само 3 дена, дај и малку простор, па пиши и ти пример среда-четврток и без многу многу да вртиш муабети на социјалните мрежи, викни ја да излезете пак на кафе/пијачка... па во зависност од нејзиниот одговор, барем ќе знаеш на што си...
одговори и ја снема на другиот одговор.Ај ќе и дадам простор.Мислам и таа си има(не мислам, сигурно има)) други обврски и зафатена е.

ЗА крај, мислам дека јас побрзо би изгубил интерес за нејзе, иако сега ја нема и чекам да пише.Пак, не сум и спонзор, ни личен возач.Љубовта треба да е двосмерна улица, а не ја да и удолувам.

Не само кај 25 годишна туку и кај 55 годишна. Лол

Па искрено не вреди да се замараш за неа ако она те цени само заради тоа што имаш возачка дозвола и работиш. I mean, секако дека сите бараат стабилност, и логично е да си бараме партнери кои што имаат стабилна работа (тоа не е нешто лошо), ама ако само моментално ти си невработен, а притоа имаш некакви амбиции и потенцијал за просперитет некаков во иднина, не гледам причина зошто да те игнорира заради тоа.

Така што, мислам дека не треба да си го трошиш времето со такви ликови.

Барај некоја што не работи.
Девојка што работи нема шанси да биде со некој што не раблти.

I mean, секако дека сите бараат стабилност, и логично е да си бараме партнери кои што имаат стабилна работа (тоа не е нешто лошо), ама ако само моментално ти си невработен, а притоа имаш некакви амбиции и потенцијал за просперитет некаков во иднина, не гледам причина зошто да те игнорира заради тоа.
Те молам образложи како за три дена и два реда муабет, ќе процениш дали некој има "потенцијал" во финансискиот аспект?!
И пак се враќаме на тоа, дека сепак жените бараат "успешен" мислам ситуиран маж, и пре ќе прескокнат просек (медианот меѓу горните 20% и долните 20%) иако можда и самите тие се испод просек!
Автоматски споено мислење:

едит: тоа е исто како јас да кажам: ааа неее, она е медицинска сестра! Се знае колку и е максимумот!
Барем докторка да беше, по можност и специјалист :rolleyes:

Вака некако звучи обратно кога ќе го каже маж..

Те молам образложи како за три дена и два реда муабет, ќе процениш дали некој има "потенцијал" во финансискиот аспект?!
И пак се враќаме на тоа, дека сепак жените бараат "успешен" мислам ситуиран маж, и пре ќе прескокнат просек (медианот меѓу горните 20% и долните 20%) иако можда и самите тие се испод просек!
Автоматски споено мислење:

едит: тоа е исто како јас да кажам: ааа неее, она е медицинска сестра! Се знае колку и е максимумот!
Барем докторка да беше, по можност и специјалист :rolleyes:

Вака некако звучи обратно кога ќе го каже маж..
Не од финансиски аспект, туку од аспект дека ликот има некаква перспектива за својата иднина. Некои луѓе не бегаат од просечната плата, туку од просечниот мајндсет, оној што нема визија за утре. Тоа е филтерот.

, оној што нема визија за утре. Тоа е филтерот.
Значи тип што е планира иднина, дури и живот под кирија ако веќе нема стан..
Што плаќа кредит за кола..
Што ќе оди на одмор у грчка на рати..
И е спремен да направи се во најдобрите негови можности за да ја "усреќи" љубовта на неговиот живот..

Уствари може и повеќе.. визија му фали?!
Ова не е доволно...!

Значи тип што е планира иднина, дури и живот под кирија ако веќе нема стан..
Што плаќа кредит за кола..
Што ќе оди на одмор у грчка на рати..
И е спремен да направи се во најдобрите негови можности за да ја "усреќи" љубовта на неговиот живот..

Уствари може и повеќе.. визија му фали?!
Ова не е доволно...!

pa fino ti kaza od nejzina perspektiva. :icon_mrgr:

sega ti ako imas tvoja, tvoj problem. :toe:

Back
На врв Bottom