Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаме љубовни проблеми, па нема што да збориме.Темата е за љубовни проблеми.
Зошто ја тестираше со презентирање како целосно зависно детиште? Еквивантентот на тоа е таа да те тестира со муабет за бивање курва, и да се чуди зошто не сакаш со нејзе.
Ете ти го одговорот.Еее ти па што си чуден. Таквите жени највеќе мажи вртат.
Одамна перењето алишта во машина не е женска активност, туку е животна активност.
Иначе факт е дека ние жените трошиме поголем процент од нашите пари на глупости. За ноктите да си ги направам пример 1000 денари, косата нијнсирање 4000 денари, депилации 1500-2000 денари, да не зборам свадба ако имаш колку треба да даваш за шминка и за фризура. И тоа не се само пари, туку и време. Па на крај не се цени тоа
Не зборам сега за овие екстремните работи што ги спомна вештачки усни и трепки, иако замисли некој и за тоа троши пари.
Една третина од платата наместо за заштеда оди на разубавување.
и после скап бил м² станбена површинаЈа тестираше дали е курва? И начинот ти беше што на 32 години ќе се презентираш како човек што нема стабилен приход и е тотално зависен од други - дури и за ствари како комјутинг?Ете ти го одговорот.
ПС. НО и ги вртат и нив.
Не смееш да се премислуваш, нема да ти верува.Сори, јас само бев саркастична, немам многу искуство со жени.

Ne si za vervanje tiТемава е за депилација версус бричење или љубовни проблеми? Немам што да депилирам, ниту бричам, ја со чупкалица пар влакна на нозеве си ги чупкам, немам влакна![]()

Па и да не можам тоа е голем љубовен проблем...Тема е љубовни проблеми, а ти прашуеш дали има сајтови за запознавање.
Значи имаш проблем да си најдеш љубаф у живо па сакаш преко сајт.
И ја не ти пиша дека си глуп, него само те праша. Има разлика нели.
А ако според сфе тој ја сам потенцијално глуп, одак можемо да дојдемо до закључак дека ти си глуп како и вотче што ти га лајкнало пост, како и тфој никнејм
Оооооку маааа меееееен.
Паметен трговец знае дека е подобро да имаш поголем обрт на муштерии, отколку профит. Никогаш не знаеш кога и за што може да ти се најде.Turnover е правата работа за такви нископрофитабилни бизниси
![]()
А половиот орган?Немам што да депилирам, ниту бричам, ја со чупкалица пар влакна на нозеве си ги чупкам, немам влакна![]()
Батка од моја гледна точка… со извинување на израз, ем ти се иска ем ти се стискаСами бевме на кафе.Јас 32, таа 25.Само што јас не работам и не дојдов со кола.Сами бевме на кафе.Неколку пати се имаме видено.Пред тоа имаме искочено на журка, таму и се запознавме.Почнавме да се допишуваме, но нејзе од време на време ја снемуваше.Се договоривме за следно видување, откако ја испратив дома, секако.Ја частев и тоа што го пиеше.Но, некако наеднаш се смени целата кога и кажав дека поработувам приватно и привремено.И ме праша зошто не возам.И кажав причини, но не би ги споделил тука јавно.
Јас секаков филм можам да си направам, но многу ја чекам.Ја нема неколку дена од како искочивме.Бар, да пишеше не сакам да искочам, не ми пишувај...
Реално по тоа што си го пишал не си некој one in a million, а бараш да ќариш девојче 7 години помладо. Не оди тоа баш така лесно.