Вируси

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Да, и не само, сега се јадат и работи што не требало да се јадат, ама многу народ па да проба свашта и плус природата има причина зашто стаила едно животно во африка друго во америка, за да не дојдат у контакт, и кога ние умните ги носиме да се сретнат, се случуваат мутации на нешта што не би требало да се на едно место.
Дали мислиш на месо, или и на растенија?
Зошто сигурна сум дека барем секој ден јадеш домати, компири, пченка и други растенија што не требало да се јадат на ова поднебје.

Сега пак ќе треба да миеме раце како пред 6 години ?

Болниците се припремаат за новиот вирус

Dance Dancing GIF by UniqueBelgium

Последно уредено:
Благодарен сум за ова што се случи, моите тестиси ќе бидат олабаени во догледно време од барања да се идело на крузер што е за мене најдебилно потрошени пари.

...сега за овој случај е норовирусот, мене ми изгледа како „со сила“ се сака да се направат случаеви на епидемии со вирусни!

...сега за овој случај е норовирусот, мене ми изгледа како „со сила“ се сака да се направат случаеви на епидемии со вирусни!
Така личи и во тој контекст у право е овој Драган Данаиловски, кој збори за "алгоритмите што наградуваат страв".
"Како да постои готов шаблон што се активира секогаш кога во медиумите ќе се појави името на некој вирус."
и тн.

Дека навистина има субјекти кои профитираат од страв и туркаат агенда, доволно е да се погледне објавата на Вистиномер | Vërtetmatës. Они се еталон за одредување на правецот на пропагандниот ветер.

Пази им ја објавата, поточно речникот кој го употребуваат. Имено, укажуваат на тоа дека лажни се гласините оти имало пронајдено вакцина за вирусов, ама се крие. Не, велат самоуверено, нема вакцина најдено уште.
И тоа тврдење не е она што сакам да го потенцирам. Сакам да го потенцирам речникот кој го употребуваат, што оди во контекст на тврдењата на Данаиловски:

1f1fa_1f1f8.png
1f1ea_1f1fa.png
1f1f2_1f1f0.png
1f449.png
Tочно е дека научници работат на вакцини со години, но не е точно дека „сигурно одамна е спремна“ и само се крие или чека. Нема доказ дека постои некоја тајнo подготвена вакцина во масовно количество за сегашниот бран.

Сегашниот бран бе.

Многу ми е јако што пред текстот на секоја нивна објава задолжително ставаат знамиња на САД; ЕУ и Македонија, небаре тоа што следи магично ќе ги претвори идеолошките гомна кои ги серат во апсолутна златна вистина (само ради тоа што текстот почиње со знамињата на Америка и ЕУ).

Последно уредено:
Овие прцкаат само на другиов крузер, не е на плуќа. На плуќа вирусите се најопасни. Може овие крузери треба да се укинат. Да беше убаво патување со брод уште ќе го праеја. Болести од секоја страна.

Последно уредено:
Овие прцкаат само на другиов крузер, не е на плуќа. На плуќа вирусите се најопасни. Може овие крузери треба да се укинат. Да беше убаво патување со брод уште ќе го праеја. Болести од секоја страна.
Мслам дека од неодамна на сите амерички крстарења само црнци идат.

Мслам дека од неодамна на сите амерички крстарења само црнци идат.

Брат, да беа црнците амерички туризмот одамна ќе рикнеше глобално. Они не искачаат подалеку од гетото. Највеќе идат бели пензионери по овир ствари. И хомосексуалци.

Back
На врв Bottom