Darling
High Value
Znaci se omrsil od glupite reklamiДечково се извинувал што на копиленцето му одржал лекција ?![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci se omrsil od glupite reklamiДечково се извинувал што на копиленцето му одржал лекција ?![]()
![]()

Со болдирани букви ти го пишува одговорот на прашањето.А бе не знам зашто некои ликови се праат мутави цело време. Си има званична табла на Средно, поставена од Град Скопје, кој патем ја стопанисува парк шумата Водно, на која јасно си стои дека по планинарските патеки не е дозволено користење на бајкови. Што не е јасно!?

На пешачките патеки не сум сретнал. Само на циментото. А на циментото има и коли и бусеви така што за таму нема што да се спори.Интересно ќе беше и да се види каква ќе беше реакцијата на јавноста ако имаше случај кога човек си спортува во планина и доаѓа рандом шизо и го убива зошто мислел дека само он треба да се движи таму.
Тогаш ќе се правеше кочанско сценарио, ќе се палеа свеќи, ќе пиштеа луѓе по социјални мрежи дека треба шизовците во рана фаза да се детектираат и хоспитализираат.
Автоматски споено мислење:
Тоа значи дека у живот не си се качил на планина?!
Зошто секое качување на планина 100% се разминуваш со велосипедисти.
Колку од нив си ги шутнал до сега у провалиите? Јас немам чуено за таков народен херој до сега.
Ако успеал со адвокат да ги притисне фирмите да му платат оштета наместо судски да си ја добие, свака му част.Znaci se omrsil od glupite reklami![]()
За не останеме на не може така чичин треба уште од овие години да се шамара за вакви работи.Во првиот дел од видеото малиов глуми културен и све на ниво како од почит према возрасен нема да се расправам со тебе, а во вториот дел од видеото има најмалку 10 луѓе што им проаѓа на 5 сантима од нив од како овие ќе се тргнат и може да ги олеши тука на лице место. Не може така чичин.
Го релативизираш поимот шизо со тип кој од курч се симиња со точак низ планина. Како прво, едниот процентуално е многу помалку застапен од другиот. Друго, вториот најчесто би ја направил несреќата од небрижност, а не оти сака да гази пешаци на планина. Но неговото куроболение за околината итекако мора да се земе за сериозно, затоа што тој свесно знае дека можеби ќе заебе нечив живот. Овие шизофрените сегде може да ти се убацат. Дури и на велосипедска патека.Интересно ќе беше и да се види каква ќе беше реакцијата на јавноста ако имаше случај кога човек си спортува во планина и доаѓа рандом шизо и го убива зошто мислел дека само он треба да се движи таму.
Тогаш ќе се правеше кочанско сценарио, ќе се палеа свеќи, ќе пиштеа луѓе по социјални мрежи дека треба шизовците во рана фаза да се детектираат и хоспитализираат.
Автоматски споено мислење:
Тоа значи дека у живот не си се качил на планина?!
Зошто секое качување на планина 100% се разминуваш со велосипедисти.
Колку од нив си ги шутнал до сега у провалиите? Јас немам чуено за таков народен херој до сега.
Го релативизираш поимот шизо со тип кој од курч се симиња со точак низ планина. Како прво, едниот процентуално е многу помалку застапен од другиот. Друго, вториот најчесто би ја направил несреќата од небрижност, а не оти сака да гази пешаци на планина. Но неговото куроболение за околината итекако мора да се земе за сериозно, затоа што тој свесно знае дека можеби ќе заебе нечив живот. Овие шизофрените сегде може да ти се убацат. Дури и на велосипедска патека.
Фала богу што не се случило.Не релативизирам ништо, ти даде измислено сценарио, па ми даде идеја и јас да смислам сценарио.
Да се случеше твоето - а очигледно не се случило - што ќе беше реакцијата.
Да се случеше моето - а очигледно не се случило - што ќе беше реакцијата.
Да имаше баба ти пендрек, ќе беше дедо...
Леле бе греота, зошто го викнале, па си возеше детето, ништо погрешно не направи, убаво, културно воспитано, а таму некој по козјите патеки си шлакал бои. Зошто го предупредиле, греота, па тој има предност и на месечината да се качи со точакот. Кој им дал за право да си ја присвојуваат планината пешаците, не е регулирано тоа никако, само си шлакале со бои од некое друштво... Не е обележано дека не смее со точаци, а тоа што е обележано не се важи, затоа смее со точаци.
Но шансите на моето сценарио против твоето се 1000 према 1.Фала богу што не се случило.
Но шансите на моето сценарио против твоето се 1000 према 1. Така да, твоето нема никаква врска. Посебно што психопати можеш и на велосипедска патека да најдеш. Точакот не смее да вози таму. Обележано е. Планинарска патека е. Неколку реда погоре е посочено.
Очито отишол без адвокат.Леле бе греота, зошто го викнале, па си возеше детето, ништо погрешно не направи, убаво, културно воспитано, а таму некој по козјите патеки си шлакал бои. Зошто го предупредиле, греота, па тој има предност и на месечината да се качи со точакот. Кој им дал за право да си ја присвојуваат планината пешаците, не е регулирано тоа никако, само си шлакале со бои од некое друштво... Не е обележано дека не смее со точаци, а тоа што е обележано не се важи, затоа смее со точаци.
А за курот му се фатија ли? За другар прашувам.
Lele majko mila, aheheheehahahaha daj be ne si prai filmovi, zatoa ja zatvorile zicarava da se namalele tenziite megju planinarite i ovie so tocaci hahahaСпоред мене затоа и одеднаш "настана тоооолку голем дефект на жичарата" кој што е потребно да се санира 4 месеци, затоа што тоа беше единствен механизам да се намалат тензиите меѓу планинари и велосипедисти, кои што ги предизвикаа токму кумашини и други фејсбук планинари. Да имаа правен механизам, немаше да ја исклучат жичарата... Ама тоа е моја теорија, оставам секој да мисли како сака.
, vidi vidi ama si davate na znacenje, toa ke pravi gradov sea, za da ne ve skiflat od tepanje i da ve doiskrivat, ke zatvaraat zicara ke vikaat decki defekt ima moze nekoj da umre, pa ke cekaat tenziite da splasnat i posle pak ke ja otvorat.

Lele majo mila, aheheheehahahaha daj be ne si prai filmovi, zatoa ja zatvorile zicarava da se namalele tenziite megju planinarite i ovie so tocaci hahaha![]()
![]()
, vidi vidi ama si davate na znacenje, toa ke pravi gradov sea, za da ne ve skiflat od tepanje i da ve doiskrivat, ke zatvaraat zicara ke vikaat decki defekt ima moze nekoj da umre, pa ke cekaat tenziite da splasnat i posle pak ke ja otvorat.
uffffff, ok, teraj ajde, speaking about delusional people, eve vi definiran primer kako izgleda toa. Zicarata radi ova ja zatvorile, mnogu lud film.![]()
курови, пички, секташи, култови, делузивни, ако се отвориш уште малку сигурно ќе излезат и масони, евреи, сороси, педери, илуминати, црнци, муслимани... anger issues навелико...
Druze, procitaj ubavo sto si napisal, deka imas teorija vo glavata deka zicarata ja zatvorile radi tenzii megju planinari i velosipedisti, toa covek pri zdrav razum nikogas ne bi go rekol, ti davaj mi temi tuka ko preporaki ama ti poseti nekoja mentalna institucija bidejki izgleda gubis cekor i dopir so realnosta i imas nekoi bolni fantazii koi se kosat so sekoja mozna logika.хехенцекурови, пички, секташи, култови, делузивни, ако се отвориш уште малку сигурно ќе излезат и масони, евреи, сороси, педери, илуминати, црнци, муслимани... anger issues навелико...
Можда оваа тема повеќе ќе ти легне![]()