Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
баш напротив, очигледно тебе така ти е полесно, да мислиш дека не игра за нас оти некој му работел зад грб, нејќеш да се соочиш со болната вистина дека Македонец не сакаше да игра за Македонија. знам дека не е лесно, ама тоа е.

баш напротив, очигледно тебе така ти е полесно, да мислиш дека не игра за нас оти некој му работел зад грб, нејќеш да се соочиш со болната вистина дека Македонец не сакаше да игра за Македонија. знам дека не е лесно, ама тоа е.
Добро мене ми е полесно.

куќен притвор одма!

Може некаде да се најде овој наш дрес ? Ама да е оригинал јако не копија
На фаншопот го имаат само Л па нагоре, а мене ми треба М

Мрмињо го ставиле селектор на ТАЏИКИСТАН :D
U Bitola ke go vikaat Mesec ipol
Автоматски споено мислење:

i ja baram isto kao na xmksports go imalo na insta

Аман бе , колкицко мало чоече си за да бараш М ? :D

Гоче пак моди покажува низ светот. Ај што оделото не му стои, ај што не ставил машна, ај што облекол патика на одело, па кај најде бе пролив боја на патика.
Или може била бела патика али ја калосал дур берел френки по нивите и од нива отишол на Конгрес.
Колекција: Струмички берач на френки 2026

Screenshot_20260430_232307_Facebook.jpg

Гоче пак моди покажува низ светот. Ај што оделото не му стои, ај што не ставил машна, ај што облекол патика на одело, па кај најде бе пролив боја на патика.
Или може била бела патика али ја калосал дур берел френки по нивите и од нива отишол на Конгрес.

Прегледај го приврзокот 476426
Кој би рекол дека половина живот го помина во Италија, а половина од тоа во Милано :icon_lol:

Тоа е тоа што викаат „си излегол од селото, ама селото од тебе не“. Толку години поминати во нормално друштво и земја на модата, ама селски манири тешко се искоренуваат од човек...

Не те слушам од ценава :)
Screenshot_20260501_001601_Chrome.jpg

Автоматски споено мислење:

Иначе кога сме кај модата, утре од 11 презентација на адидас на новоте дресови на репрезентацијата. Излезе последниве биле само дур не се готови новите. Па да видиме што осмислиле швабите

Back
На врв Bottom