„Јас пробав, пробајте и вие“ (тема за омилена храна и пијалаци)

• Креатор на темата Креатор на темата Aceso
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од кал да е од Прилеп да е :)

Кумановски суџук и роштиљ колбаси од екстра меин. Сирење од Здравје Радово, биено сирење од Вемилк.

Според насловот влегов да пишам Патос и Кока Кола, но темава е повеќе во котекст "Јас пробав, пробајте и вие" :D

Периодов со овие се заразив, дајте им шанса.

1777708870561.png

Според насловот влегов да пишам Патос и Кока Кола, но темава е повеќе во котекст "Јас пробав, пробајте и вие" :D

Периодов со овие се заразив, дајте им шанса.

Прегледај го приврзокот 476512
Еее па може и да се смени насловот, мене во тој момент така ми текна.

Еее па може и да се смени насловот, мене во тој момент така ми текна.

Препорачувам. Иницијално помислив дека е за наш all time fave продукт :D Убава и корисна тема, би ја следел.

Да се надоврзам за Витаминка... Happy чоколадите заслужуваат шанса, можат да се конкурентни на останатите во тој ценовен ранг. Сосема пристојно чоколадо.

Од поновите нивни продукти ова редовно го земам. Престанав кечап и мајонез да купувам за помфрит/месо откако го открив ова

1777709365551.png

Препорачувам. Иницијално помислив дека е за наш all time fave продукт :D Убава и корисна тема, би ја следел.

Да се надоврзам за Витаминка... Happy чоколадите заслужуваат шанса, можат да се конкурентни на останатите во тој ценовен ранг. Сосема пристојно чоколадо.

Од поновите нивни продукти ова редовно го земам. Престанав кечап и мајонез да купувам за помфрит/месо откако го открив ова

Прегледај го приврзокот 476514
Ти не си модератор? Зошто јас мислев дека си?

@Zlatikevichius , ако може да се смени насловот на темава?

Back
На врв Bottom