Што ќе му збориш, он е начисто опран. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Француската економија е приближно една десеттина од економијата на САД. Не знам на кои финансиски столбови се потпира француската економија, ниту пак ме интересира. За САД, конкретно, ако каматните стапки за задолжување значително се зголемат и доларот ја изгуби вредноста, тогаш постои ризик од сериозни финансиски проблеми, па дури и банкрот.
S&P 500, @teneke слабо не апдејтираш, како стои последно време?![]()
10 ни на сон. Можеби ќе дојде тоа некогаш, ама далеку од тоа дека земјата не нуди ништо. Имаат идеална местоположба, тон ресурси. Играат на easy mode и станаа лежерни. Доволно за да ги стигнат, ама ќе видиме како ќе оди престигањето.golem kur ako bankrotira usa koj ke im naplati?
koga ke zavrsi erata na dolarot ke im se prepolovi standardot za 10 godini i toa e bolkata. prasanje na vreme e koga yuanot ke prezeme primat na broj 1 valuta i togas doagame do moment na vistinata a toa e deka usa nisto ne proizveduva i nudi. duri i onie uslugi sto gi nudi preku nok ke se zamenat so kineski ili od drugi drzavi. usa ima uste 10 god maks.
10 ни на сон. Можеби ќе дојде тоа некогаш, ама далеку од тоа дека земјата не нуди ништо. Имаат идеална местоположба, тон ресурси. Играат на easy mode и станаа лежерни. Доволно за да ги стигнат, ама ќе видиме како ќе оди престигањето.
За разлика од младите саудијци кој се одлични копачи10 godini ne poveke.
dzabe resursite ne se oni kopaci pogotovo novite generacii. idealna mestopolozba e azija-afrika narednite 100 god. azija-afrika-evropa poleka ke se povrzat so pruga i ke forimiraat 1 pazar vo idnina.

Најсериозно побарај ја и спореди се вика Олга Стефанишина.Чекај сериозно ?
Ја како што прочитав на нетов пишуваше дека била новинарка а таа маса била наменета за нив.
За разлика од младите саудијци кој се одлични копачи![]()
Зашто не би можело?tamu rmbaat indijci i pakistanci kako robovi, im gi konfiskuvaat pasosite, gi tepaat i umiraat dur gradat bez nikakvi prava. nemoze toa bash u usa.
Немора да прави договор ако не сака, никој не го приморува.Главниот проблем на САД, едноставно е глупаво да преговараш со Трамп.
Трамп е очигледно избран за да ги гледа интересите на Израел, односно интересите на еврејската олигархија во САД и општо на западот. Пред пар години беше неверојатно да се помисли а не да се каже ама спомнативе досега буквално немале покорисна алатка за марионета ПОТУС. Еден зомбифициран Бајден имаше повеќе интегритет од Трамп.Трамп е избран за да ги гледа интересите на САД, не Канада.
Само евреи имаш во главата.Трамп е очигледно избран за да ги гледа интересите на Израел, односно интересите на еврејската олигархија во САД и општо на западот. Пред пар години беше неверојатно да се помисли а не да се каже ама спомнативе досега буквално немале покорисна алатка за марионета ПОТУС. Еден зомбифициран Бајден имаше повеќе интегритет од Трамп.